Jungelboken 2018

Aulaen, Verdal

Kr. 270,-  Ordinær (Barn, voksen, honnør, student)
Kr. 220,- Familiepris – gruppe 4 eller flere
Kr. 220,- Samarbeidspartner. Du trenger kode. Max 4 billetter.
Kr. 215,- Cooprabatt – Du trenger kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under  Faste medlemsfordeler og Min Side. Max 4 billetter.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å legge inn kode. (Send oss en SMS med ledsagerbeviset og vi sender koden)

Velkommen inn i en magisk og frodig jungel for hele familien!

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Når Teater Innlandet og Riksteatret nå forener krefter, har vi valgt oss en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med populære Svein Gundersen som komponist.

Dette er en versjon som flere ganger har vært oppført med stor suksess ved andre teatre, og mange av sangene er blitt kjente slagere. Nå er turen kommet til et publikum over hele landet, i en splitter ny oppsetning signert show-mannen Arvid Ones. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!

Hils på jungeldyrene! Etter Jungelboken-forestillingen blir det mulighet for å møte noen av jungeldyrene i foajeen på kulturhuset. Kanskje du har lyst til å ta bilde med ett av jungeldyrene?

På scenen
Lars Halvor Andreassen, Anne Bolette Stang Eng, Julia Küster, Sebastian Skytterud Myers, Thomas Jørstad Pettersen og Ida Holten Worsøe.

Team
Regissør: Arvid Ones. Scenograf: Kristin Bengtson. Kostymedesigner: Christina Lovery. Lysdesigner: Kåre Nordseth. Musikalsk ansvarlig: Ket Iren Lødemel. Koreograf: Therese Slob. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause). Passer fra 5 år.

Produsert av Teater Innlandet i samarbeid med Riksteatret

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?