Julerevy i Helgådalen

Lunheim forsamlingshus

Bill. kr. 290,-
Barn t.o.m. 15 år kr. 150,-

Ledsagerbevis godtas (mat og fest må evnt. betales). Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder.

“Itj så værst”

Kun 9 måneder etter at Malsåspelet slukket sine lys på Bjartan samfunnhus er Helgådalingene igjen klar for en ny teaterforestilling. Denne gang er det revysjangeren de begir seg ut i. Premiere på julerevyen er 3. juledag. Denne gang på Lunheim forsamlingshus i Volden. Etter premieren er det fest, og her serveres det noe så spesielt som elgsodd.

Ut over første halvdel av januar er det mulig å få le og forlenge livet med en Helgådalstur. Hegådal IL teater er den eneste teatergruppa i Verdal som stadig finner tid til å skrive og framføre aktuelt stoff i revysjangeren. I år mangler det ikke på hendelser både av politisk og upolitisk sammenheng. Her er det tekster fra det store utland der en viss amerikansk president kommer på besøk sammen med flere av sine politiske venner og uvenner, til den lokale asfalteringen av Helgådalsveien. Vi skal nok ikke se bort fra at den litt spesielle politiske situasjonen i Verdal siste år også kan bli omtalt.

I 21 sammenhengende år har Helgådal IL teater satt opp forestillinger. Dette er krevende, men givende for ei lita bygd som nok har vært gjennom ett av sine tøffeste år med bla. skolenedleggelse. Akkurat derfor bretter nå Helgådalingan opp ermene og gir en tilbakemelding til storsamfunnet om at deres død er sterkt overdrevet.

Kommer du til Helgådalen vanker det som vanlig kaffesalg med noe svært godt attåt. Dette selges i den nyrestaurerte Vømmelkjelleren som er oppkalt etter bygdas store sønn Hans Rotmo sitt univers. Helgådal IL teater er arrangør sammen med Lunheim forsamlingshus

Følg Helgådal IL Teater på facebook

Lunheim forsamlingshus er tilrettelagt for rulestolbrukere. det samme gjelder toalettforhold.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?