Bilde fra julekonserten i Levanger Kirke med Levanger Mannsonglag og Camilla Stenhoff Vist

Julekonserten i Levanger kirke

Levanger kirke

«Julekonserten søndag 12.desember vil bli gjennomført som planlagt med noen små justeringer. I Levanger kirke sitter publikum på faste tilviste plasser i og med at det er solgt plassbilletter. Vi vil allikevel rettlede publikum så godt vi kan slik at alle sitter bekvemt. Vi oppfordrer publikum til å benytte munnbind.

Vi ønsker alle velkommen på årets julekonsert»

Ordinær kr. 275,-
Student kr. 150,-
Honnør kr. 150,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende en epost til [email protected]

Dørene åpner kl. 16:15

Dette er er den mest tradisjonerike julekonserten i Levanger kirke. Levanger Musikkforening og Levanger Mannssonglag med solist skaper alltid den julestemningen publikum vil ha med å fremføre kjent og kjær julemusikk.

Dette er er den mest tradisjonerike julekonserten i Levanger kirke. Levanger Musikkforening og Levanger Mannssonglag med solist skaper alltid den julestemningen publikum vil ha med å fremføre kjent og kjær julemusikk. Årets solist er den lyriske sopranen Camilla Stenhoff Vist. Høsten 2021 hadde Camilla hovedrollen i Trøndelag Opera sin oppsetting av Czardasfyrstinnen i Kimen kulturhus i Stjørdal og i oktober samme rolle i Hjertnes Kulturhus i Sandefjord sammen med Vestfold Operakor og Vestfold symfoniorkester!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?