Jon Eikemo – i skjemt og alvor

Magnushallen, Frosta

 

NB! Forestillingen med Jon Eikemo er avlyst. De som har kjøpt billettene på nett får pengene tilbakeført kortet de kjøpte billettene med. Dere som har kjøpt billettene ved et utsalgssted får tilbake pengene på utsalgsstedet ved å levere inn billettene. Dette må gjøres før 19.2.

En festforestilling hvor Jon Eikemo har plukket fram sine aller beste monologer, revynumre og sangtekster og leverer en festforestilling fra A til Å .

«Fordi inga oppgåve har vore for stor eller for liten, har Eikemo lukkast i å få ut si kvalitetskunst til eit breitt publikum over heile landet. Han viser at det er mogleg å bruke sitt eige språk på scena. Eikemo har vore tilsett ved seks av dei fremste teaterscenene i landet; sidan 1978 ved Det Norske Teatret. I tillegg til mange roller på teaterscenene har han hatt eit utal sentrale roller i film, fjernsyn og på revyscener. Orda har stor plass i Jon Eikemo si formidling. Jon Eikemo utgjer eit uunnverleg bindeledd mellom generasjonar og miljø av scenekunstnarar, regissørar og teaterinstruktørar i norsk teater- og filmhistorie. Han har òg vore ein av brubyggjarane mellom institusjonsteater og den frittståande scenekunsten.»

Tragedie eller komedie, barneteater eller modernistisk scenekunst, verdsklassikarar eller norsk folkekomedie – Jon Eikemo er ein av desse som har gjort teater til ei sak for folk flest.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?