Bilde av Jens Kvernmo og Eirik Ingstad ifm billettsalg til Villmarkseventyret

Jakten på det store villmarkseventyret

Stiklestad, konferansesalen

Billett kr. 320,-

I etterkant av foredraget blir det mulighet for en øl i baren, og en prat med Ingstad og Kvernmo

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

For første gang opptrer Ingstad og Kvernmo på samme scene! Eirik Ingstad tar oss med på en reise i bestefars fotspor, en reise som viser nye sider ved vår kjente oppdager. Helge Ingstad var i Frankrike og hadde en billett på båt til Afrika. Hvorfor endte han opp som pelsjeger blant Dene-folket i Canada? Etter å ha lest boka Pelsjegerliv, bestemte Jens seg som 15-åring at dette livet skulle han også leve. Nesten 100 år etter Helge ledet Jens hundespannet innover de dype skoger øst for Den Store Slavesjø, sammen med Dene-folket.

Eirik Sandberg Ingstad jobber til daglig i NRK. Han har selv vært flere turer til Canada og er en lidenskapelig friluftsmann. I 2021 er han også aktuell med foredrag i forbindelse med 90-års jubileumet til bestefarens bok Pelsjegerliv -Blandt Nord-Canadas Indianere, som er den mest solgte norske villmarksboken gjennom tidene.

I 2015 sa Jens Kvernmo opp jobben for å leve som villmarking på heltid. Etter flere års forberedelser reiste Jens til Canada for å gjennoppleve pelsjegerlivet som han drømte seg bort i som 15-åring. Et 1 ½ års langt eventyr med jakt, fiske, fangst og urfolk. Jens tar dere med på eventyret gjennom bilder og film. Kanskje blir du inspirert til å gjøre alvor av din egen store drøm?

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?