Ida Jenshus

Strømsøegården

Billett kr. 320,-
Aldersgrense: 20

Til dere som har kjøpt billetter til i mars:

Vi har fått følgende melding fra Strømsøegården:

Pga konstruksjonsvikt på våre lokaler må vi dessverre holde stengt ut mars og vi har pratet med Ida og ble enig om og flytte konserten til høsten dvs 21. og 22. september, grunnen til at vi velger og vente så lenge er at hun er i området og har ledig disse to datoene. Vi beklager på det sterkeste, men vi kunne ikke forutse dette. Vi ønsker alle som har mulighet hjertelig velkommen til en lun og intim høstkonsert med Ida.

Vi kan tilby dere å flytte billettene til en av disse datoene. Gi meg beskjed hvilken dato jeg skal reservere. Alternativt er at vi annulerer billettene og du får pengene tilbakeført kortet du kjøpte de med. Vennligst gi meg beskjed hva du ønsker så fort som mulig. [email protected]

 

 

Nå er Ida Jenshus ute med sitt nye album, ‘Two Worlds’, og endelig får vi gleden av å se Ida i Levanger igjen! Vi gleder oss!
DA JENSHUS
Ida Jenshus dukket for alvor opp i den norske musikkvirkeligheten for ti år siden. Allerede fra starten var det tydelig at Ida hadde et usedvanlig godt grep om americana-musikken hun tok mål av seg til å være en del av – da knapt fylt tjue år.I løpet av de neste fem årene lagde Ida Jenshus tre album, «Color Of The Sun» (2008), «No Guarantees» (2010) og «Someone To Love» (2012). De satte standarden på den norske americana-scenen, og ble behørig premiert med tre Spellemannpriser.Men Ida Jenshus er ikke en artist som hviler, selv ikke på en ekstra stor haug med laurbær. I 2014 overrasket hun alle med å stake ut en vesentlig annen, og mer utforskende, musikalsk kurs med EPen «Let It Go».En reise til americana-musikkens ytterpunkter ble utvidet og tydeliggjort på det foreløpig siste albumet, «Staring Over Again» (2015), der sangene strakk seg opp mot seks, sju, åtte og ni minutter.I disse fem årene etter at den første album-trilogien ble bragt i havn, har Ida vært en musikalsk «commuter» mellom USA og Norge. Hun har tilbragt vesentlig tid i Los Angeles og Nashville, men mest i Music City. Der hun har samarbeidet med John David Souther, kjent i rockhistorien som JD Souther, en sanger/låtskriver med tette bånd til noen av USAs mest fremgangsrike artister – Eagles og Linda Ronstadt.Nå er Ida Jenshus ute med sitt nye album, ‘Two Worlds’, og endelig får vi gleden av å se Ida på en norsk scene igjen! Vi gleder oss!

Pressen skriver bl.a dette om det ferske albumet:

«Så gjennomført godt at det låter som det beste fra to verdener»
5/6 i Adresseavisen

«Ida Jenshus tar fortsatt sine egne veier, og finner hjem med enda et utmerket album”
5/6 Dagsavisen

«Et album med musikk gjort av en artist som har så mye sjel og nerve i det hun gjør, at man ikke kan forbli uberørt».
5/6 Fædrelandsvennen

«På alle måter en flott plate»
5/6 Stavanger Aftenblad

“Et nært og intimt uttrykk”
5/6 Trønder-Avisa

 

Litt dårlig ankomst men mulig, ta kontakt med oss hvis det skulle være noen som har rullestol, da finner vi en løsning!