Billettsalg på nett til Inga fra øya i Vikholmen på Flatanger. Det skjer i Flatanger

Inga frå øya

26. - 30. juni
Vikholmen amfi, Flatanger

Billett kr. 395,-
Barn t.o.m 15 år  kr. 200,-

Forestillingen varer i 2t inkl. pause.

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos kultar sine utsalgsteder eller ved å sende epost til [email protected]

Vikholmen, Flatanger, Norge

”Inga frå øya” er historien om ei lita jente som vokser opp sammen med foreldrene sine på ei øy i Flatanger på 1930-tallet.

Fattigdom og urettferdighet preger hverdagen hennes. Å bo ute ved havet, isolert fra folk gjør at ensomheten blir en plage. Reinert, en sinnssyk legdakaill, dominerer hele miljøet rundt henne og setter varige spor i hennes tankeverden.

Svartføggel’n og storbåra er skremmende. Gardeier Oluf viser ingen nåde. Han forlanger at de flytter fra øya. Inga søker trøst i naturen. Solnedgangen blir hennes drømmeslott. Denne formen for terapi sammen med mora sin usvikelige kjærlighet gjør at Inga utvikler et fundament for opposisjon. Etter hvert står hun fram med stor selvtillit og tro på framtida. Taterbesøket, som har en sentral plass i stykket, løfter henne bokstavelig talt til himmels. «Mamma, det va så speinnanes – kanskji æ ska bli tater når æ bli stor?»

Manus: Hildur Sandø Aagård
Musikk og regi: Svend Aagård
Arrangør: Flatanger barne- og ungdomsteater

Uteteateret vises ved Vikholmen i Flatanger til følgende tidspunkt:

Onsdag 26. juni: kl. 18.00
Torsdag 27. juni: kl. 18.00
Fredag 28. juni: kl. 18.00
Lørdag 29. juni: kl. 18.00
Søndag 30. juni: to forestillinger, kl. 14.00 og kl. 18.00

Tangspræll på Lauvsnes arrangeres i samme uke.

I år kan du oppleve skuespillere og sangere fra Utvorda i nord til Trondheim i sør. Oversikt over besetning og mer info finnes på facebooksiden til Flatanger barne- og ungdomsteater. Signe Ryan Austmo (10 år) spiller den krevende hovedrollen som Inga. Hun er oldebarn til Hildur Sandø Aagård.

Kle deg etter været. Det blir pause i forestillinga og muligheter for å kjøpe kaffe/saft med “nåkkå atåt”. Hjertelig velkommen til årets storsatsning i Flatanger.

Bilde av logo rullestolVi har handicap toaletter og andre toalettfasiliteter ved arenaen. Det er noe vanskelig å komme seg helt til arenaen med kun rullestol, men vi ønsker at det tas kontakt med Flatanger barne- og ungdomsteater, så skal vi se hvordan vi kan finne en god løsning for de som trenger litt ekstra tilrettelegging. Dette gjelder også eventuell ledsager. Parkering kan for enkelte også bli et lite stykke unna arena og vi blir å legge tilrette for at de som ikke kan gå et lite stykke får skyss eller parkering nærmere teaterarenaen.

Billettsalg på nett til Inga fra øya i Vikholmen på Flatanger. Det skjer i Flatanger

Flatanger barne- og ungdomsteater på facebook

Arrangør: Flatanger barne- og ungdomsteater

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?