Informasjon ifm. avlysing og flytting

De fleste arrangement planlagt før påske er nå avlyst eller flyttet. Er forestillingen flyttet kan du bruke samme billettene. Er forestillingen avlyst er det opp til arrangør om du får refundert billettene. Dette holder vi på å avklare nå og legger ut informasjon her så fort vi vet noe.

Generelle regler er: Har du kjøpt en billett på nett og forestillingen blir avlyst får du tilbakeført beløpet til det kortet du kjøpte billetten med minus gebyret. Dette vil ta 3-6 uker å gjennomføre. Er forestillingen utsatt kan du bruke samme billetten på nytt på ny dato. Du finner mer info om hvert enkelt arrangement på hovedsiden for arrangementet på kultar.no.

Har du kjøpt billetten på utsalgssted – send et bilde av billetten og ditt kontonr.  til Kultar så ordner vi det. Dette kan enkelt gjøres med en smarttelefon.
1. ta bilde av billetten
2. send bildet på epost til [email protected] og skriv inn kontonr. i emnefeltet.

Ønsker du å få refunder en billett til utsatt forestilling kan du sende en epost til [email protected]
1. Skriv hvilken forestillng det gjelder
2. Legg med 4 siste siffer på kortet du kjøpt de med (Betalte du med vipps – bruk 4 siste siffer på kortet som er knyttet til vippskontoen din)
3. Opplys om hvilken epostadresse du brukte når du kjøpte billetten.

Dette er status pr. nå:

Vømmølfestivalen – flyttes til 2021. Kjøpte billetter kan brukes neste år
Bakgårdsfestivalen – festivalen avlyses. Kjøpte billetter refunderes.
Oda fra havet – flyttes til 2021 – Kjøpte billetter kan brukes neste år på samme ukedag og tid som du har kjøpt til. Samme plasser i amfiet beholdes.
Sol av isfolket – Flyttes til 2021. Kjøpte billetter kan brukes i 2021 på samme ukedag og helg som i år. (Kjøpte du til en lørdag i første helga i 2020 – gjelder de for lørdag i første helgen 2021)
Blues i Venneshavn – flyttes til 2021 – Kjøpte billetter kan brukes neste år.
Sjørock – avlyses. Kjøpte billetter refunderes

Båttreffet på Kjerknesvågen – Flyttet til 3. juli 2021. Du kan benytte kjøpte billetter. Det er sendt ut en epost 7.5. Ønsker du å få årets billett refundert sender du en epost til [email protected] Pga. stor pågang kan det ta 3-6 uker å få billetten refundert.

Verdalsrussen – Forestillingene flyttes til etter muntlig eksamen i juni. Dato kommer. Du kan benytte billettene du allerede har kjøpt.
Drømmeaften – Forestillingene flyttes til 14. november 2020. Du kan benytte billettene du allerede har kjøpt
Storfest i Vukuhallen Festen avlyses. Ny melding sendt ut på epost 7.5:Det tar dessverre lengre tid enn vi trodde å få refundert billettene. Grunnen er stor belastning på annulleringer i hele Norge. Kultar kjøper tjenester på billettsalg og dette er knyttet opp mot betalingstjenesten PayPal. Våre arrangement er lagt inn i køen her.Her er siste info vi har mottatt:Vi har enda ikke fått avklart det praktiske rundt nye rutiner for refusjoner fra kortinnløser. Vi synes det er beklagelig at dette tar tid, samtidig som vi ser at det er en situasjon som gjelder flere i bransjen.Vi var nok for optimistiske når denne prosessen startet, og innser nå at kortinnløserne trenger mer tid enn de selv trodde for å få alt på plass rundt dette.Pr dags dato kan det ta 3-6 uker før pengene er tilbake på konto. Du kan være helt trygg på at pengene blir tilbakeført, men i denne fasen av krisa tar alt lengre tid enn det vi ønsker. Vi håper og antar at det skal ta kortere tid enn dette…

Klara, Villsvinet og den lille musikkfabrikken – Forestillingen avlyses. Billetter er refundert.
Kveli, Rånes, Bremseth. Forestillingen utsettes. Lensvik 14. oktoberFrosta 13. oktober. Du kan benytte billettene du allerede har kjøpt
Forever Young i Lydhagen. Forestillingen utsettes. Billetter vil bli refundert.
Anne Frank utsettes. Vi venter på ny dato. Du kan benytte billettene du allerede har kjøpt

Vømmølfestivalen – Flyttet til 28.-29. mai 2021. Du kan benytte kjøpte billetter.

Growes Garage – flyttes til høsten. Nye datoer har kommet. Sjekk arrangementet. Du kan benytte billettene du allerede har kjøpt
LIV – Forestillingen avlyses. Billetter blir refundert. Se informasjon lengre opp hvis du har kjøpt billetten på utsalgssted.
Snøhvit – Forestillingene avlyses. Billetter er refundert.
Ulven – Forestillingen avlyses. Billetter blir refundert.

Har du spørsmål send de på epost til [email protected]