Høstfest med Boinndrag

Hylla kai

Billett kr. 290,-

Aldersgrense 20 år. Bar med alle rettigheter!

Dørene åpner kl. 19.00.

Festen er ferdig kl. 01.00.

Velkommen til høstfest på Hylla kai. I år har vi vært så heldige at vi får Boinndrag på besøk!

BOINNDRAG er et band fra Steinkjer. Det ble startet som et coverband-prosjekt mot kun en musikalsk fremføring i form av en konsert på et samfunnshus i Steinkjer jula 2019. Denne konserten ble en slik suksess at bandet ble tvunget til å fortsette da bookinger strømmet på.
Med en smekkfull bookingkalender gikk bandet hardt på og spisset kvaliteten inn mot en travel tid. I mars 2020 satte Covid-19 inn en solid stopper for prosjektet. Hele kalenderen ble renset i form av avlysninger. Men BOINNDRAG skulle ikke la seg knekke, og gikk heller igang med produksjon av egen musikk. Dette ble også en slik suksess at det straks ble igangsett studioinnspilling av materialet, og etter 1 år med hardt arbeid var bandets 8 første egenproduserte låter hugd i stein og innspilt i form av albumet KONGENS SKÅL.

BOINNDRAG spiller det de selv betegner som Steinkjer-Rock, som menes rock med ett tyngre og litt kjappere utrykk enn klassisk trønder-rock. Bandet er helnorsk i sine sanger, og spiller i tillegg til egenprodusert musikk sine egne særegne versjoner av kjente slagere innenfor norsk rock og countryrock, samt at en del mer moderne låter og låtskrivere tolkes med litt mer BOINNDRAG. Gutta er trådløse og kan ofte bruke hele rommet som sin scene. Dette er et band som både spiller FOR og MED sitt publikum, og bygger stemning og allsang under sine konserter. Disse må du bare oppleve live!

Hylla Kai ligger på Røra i Inderøy Kommune.

Arrangør: Hylla Vel

Billettsalg på nett til Hylla Vel og deres sponsorer

«Bandet som både spiller FOR og MED publikum her blir det stemning og allsang! Må oppleves live!»

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?