HilmarUNG: Kurs i Spillekurs eller Dans

Steinkjer

Deltakeravgift kr. 490,- inkl. mat.
Vennligst registrer deg og kjøp deltakerbevis lengre ned på siden.

Aldersgrense: 14 – 26 år

Bilde av spelkurs Hilmarfestivalen

Velkommen til HilmarUNG. Er du nysgjerrig på dans eller folkemusikk, eller er du kanskje godt kjent med sjangeren? Er du en dreven utøver eller har du bare noen få års erfaring? Er du mellom 14 og 26 år? Da er HilmarUNG noe for deg!

Hilmarfestivalen og Spelemannslaget Laust & Fast, i samarbeid med instruktører i Midt-Norge ønsker å tilby en arena for utvikling av miljø for unge folkemusikere og -dansere.

Sturla Eide, Einar Olav Larsen, Daniel Falcon Græsdal og Sivert Skavlan blir med som instruktører og repertoaret er det samme som var planlagt brukt under Hilmarfestivalen i høst. Vegar Vårdal blir med som instruktør i dans.

Start: Fredag 12. november kl. 20.00
Slutt: Søndag 14. november kl. 12.00
Sted: Steinkjer

Du vil få tilsendt noter og lytteeksempler som øves inn på forhånd, og disse dagene møtes vi for å spille sammen og utvikle spontane og forberedte arrangementer på slåttene. Du vil bli invitert med som en aktiv part i utformingen av låtene der du selv velger å delta etter evne og ønske. Foretrekker du å konsentrere deg om melodi er det helt fint, og ønsker du å bidra til spreke og morsomme arrangementer, så er det også en del av opplegget. Vi legger opp til en avslappet buskspellstemning og legger stor vekt på sosialt utbytte med musikken i sentrum.

Påmelding skjer ved kjøp av billett via linken som legges ut her i arrangementet. Fyll ut skjemaet med personlig informasjon og eventuelle allergier m.m. samtidig.

Det vil koste 490 kroner, dette dekker all mat. Ta gjerne med snacks og egen drikkeflaske.

HilmarUNG

Her kan du melde deg på til HilmarUNG Spillekurs eller Dans
  • Alder når kurset gjennomføres
  • Her skriver du hvilket instrument du spiller
  • Fylles ut kun av deg som er under 18 år!
  • Fylles ut kun av deg som er under 18 år!
  • Fylles ut kun av deg som er under 18 år!
  • Når du trykker "send inn" kommer du videre til der du betaler og sikrer deg plassen til kurset. Plassen er ikke sikret før du har gjennomført betaling.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.