Bilde av spelkurs Hilmarfestivalen

HilmarUNG: Kurs

Steinkjer

Deltakeravgift kr. 490,- inkl. mat og overnatting på flatseng i klasserom, Steinkjer Barneskole.
Vennligst registrer deg og kjøp deltakerbevis lengre ned på siden.

Aldersgrense: 14 – 26 år

Du kan velge mellom følgende kurs:
Spillekurs
Dans
Impro teater
Swing
Demokrati

Velkommen til HilmarUng under Hilmarfestivalen på Steinkjer. Er du nysgjerrig på dans, folkemusikk, impro teater, swing eller demokrati? Er du en dreven utøver eller har du bare noen få års erfaring innen folkemusikk – og dans? Er du engasjert i demokrati? Har du lyst til å lære å danse swing eller impro teater. Er du mellom 14 og 26 år? Da er HilmarUng noe for deg!

Hilmarfestivalen og Spelemannslaget Laust & Fast, i samarbeid med instruktører i Midt-Norge ønsker å tilby en arena for utvikling av miljø for unge folkemusikere og – dansere. Sturla Eide, Einar Olav Larsen, Daniel Falcon Græsdal og Sivert Skavlan blir med som instruktører og repertoaret er det samme som var planlagt brukt under Hilmarfestivalen i 2021. Vegar Vårdal blir med som instruktør i dans.

I år utvides HilmarUng-tilbudet med at Noregs Ungomslag arrangerer kurs i swing, impro teater og demokrati.

Start: Fredag 12. november kl. 20.00
Slutt: Søndag 14. november kl. 12.00
Sted: Steinkjer barneskole

For Spellkurset: Du vil få tilsendt noter og lytteeksempler som øves inn på forhånd, og disse dagene møtes vi for å spille sammen og utvikle spontane og forberedte arrangementer på slåttene. Du vil bli invitert med som en aktiv part i utformingen av låtene der du selv velger å delta etter evne og ønske. Foretrekker du å konsentrere deg om melodi er det helt fint, og ønsker du å bidra til spreke og morsomme arrangementer, så er det også en del av opplegget. Vi legger opp til en avslappet buskspellstemning og legger stor vekt på sosialt utbytte med musikken i sentrum.

For kursene i swing, impro teater og demokrati: Du stiller med et åpent sinn og masse energi.

Påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet med personlig informasjon og eventuelle allergier m.m. samtidig. Når du trykker «send inn» kommer du videre til der du betaler og sikrer deg plassen til kurset. Plassen er ikke sikret før du har gjennomført betaling

Det vil koste 490 kroner, dette dekker all mat og overnatting på flatseng på klasserom på Steinkjer Barneskole. Det dekker også billett til utvalgte konserter og dans på Hilmarfestivalen. Ta gjerne med snacks og egen drikkeflaske.

HilmarUNG NU

Her kan du melde deg kurs i regi av Hilmarfestivalen!
  • Alder når kurset gjennomføres
  • Spiller du et instrument kan du skrive det her!
  • Fylles ut kun av deg som er under 18 år!
  • Fylles ut kun av deg som er under 18 år!
  • Fylles ut kun av deg som er under 18 år!
  • Når du trykker "send inn" kommer du videre til der du betaler og sikrer deg plassen til kurset. Plassen er ikke sikret før du har gjennomført betaling.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?