Billettsalg på nett til Sigrid Moldestad og Hilmarfestivalen. Det skjer i Steinkjer

Hilmarfestivalen: Sigrid Moldestad 2023

Steinkjer Kulturhus

Onsdag 8. november:

Dagspass: 550 kr
Studentpris: 385 kr
Festivalpass: 1450 kr
Festivalpass student: 1015 kr
30 % under Steinkjermartnan

Barn t.o.m 12 år gratis men må ha billett

Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Nye Steinkjer Kulturhus, Jakob Weidemanns gate, Steinkjer, Norge

Hilmarfestivalen åpnes i år med den tradisjonelle Lysvandringa, etterfulgt av lysshow og gratiskonsert på torget! Deretter Står Sigrid Moldestad på Hovedscenen i det nye kulturhuset, med Trondheim Symfoniorkester i ryggen. Moldestad har vunnet flere spellemannspriser, og har også blitt tildelt både Folkelarmprisen og Hilmarprisen. Utover kvelden er det flere konserter å få med seg.

Resten av festivalen byr vi blant annet på Hekla Stålstrenga, Gjermund Larsen Trio, Magnus Grønneberg, Hoven Droven og Gangar, i tillegg til seminarprogram, mange barne- og ungdomstilbud, og en mangfoldssatsing i særklasse. For detaljert program, se https://hilmarfestivalen.no/program/

Årets festival er en kompakt festival på det nye kulturhuset i Steinkjer. Det er program fra 8. til 12. november, og årets tema er «Vilje til å skape». Det er viljen til å skape opplevelser med musikk, dans, kunst og fortellinger. Det handler om å viljen til å skape som oppstår i møtet mellom mennesker. Skaperviljen i et lokalmiljø, en organisasjon eller en bedrift. Viljen til å skape som driver oss framover.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?