Billettsalg på nett til Magnus Grønneberg og Hilmarfestivalen. Det skjer i Steinkjer

Hilmarfestivalen: Magnus Grønneberg

Steinkjer Kulturhus

Torsdag 9. november:

Dagspass: 550 kr
Studentpris: 385 kr
Festivalpass:1450 kr
Festivalpass student: 1015 kr
30% rabatt under Steinkjerfestivalen.

Barn t.o.m 12 år gratis men må ha billett

Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Nye Steinkjer Kulturhus, Jakob Weidemanns gate, Steinkjer, Norge

Vi er veldig fornøyde med å få Magnus Grønneberg til Hilmarfestivalen den 9. november. Han er kjent fra CC Cowboys og Hver gang vi møtes, og spiller etter-jobben-konsert i år. Denne torsdagen blir der UR-premiere av det fantastiske forestillingen Flere Farger Steinkjer, og på dagtid har vi et utbredt seminarprogram.

 

Resten av festivalen byr vi bant annet på Hekla Stålstrenga, Gjermund Larsen Trio, Sigrid Moldestad og Trondheim Symfoniorkester, Hoven Droven og Gangar, i tillegg til seminarprogram, mange barne- og ungdomstilbud, og en mangfoldssatsing i særklasse. For detaljert program, se https://hilmarfestivalen.no/program/

 

Flere farger Steinkjer har ur-premiere torsdag kveld på årets konsertforestilling. På scena møter vi barn og unge som kommer til Norge fra andre land, og barn som alltid har bodd her. Barna bringer med seg skjulte skatter de selv kanskje ikke helt vet om, men som gjennom den kunstneriske bearbeidelsen skal bli til en forestilling høsten 2022, en forestilling som smidig bryter ned uuttalte forestillinger om forskjellighet. Det er ikke OSS og DEM – det er VI!

 

Årets festival er en kompakt festival på det nye kulturhuset i Steinkjer. Det er program fra 8. til 12. november, og årets tema er «Vilje til å skape». Det er viljen til å skape opplevelser med musikk, dans, kunst og fortellinger. Det handler om å viljen til å skape som oppstår i møtet mellom mennesker. Skaperviljen i et lokalmiljø, en organisasjon eller en bedrift. Viljen til å skape som driver oss framover.

 

 

 

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?