Henningrevy’n – Ekstraforestillinger!

Henning Samfunnshus

 

Billett kr. 250,-
Barn t.o.m 15 år kr. 125,-

Ledsagerbevis godtas. Ledsagerbillett kan kjøpes på Kultar sine utsalgssteder.

#FNF

Henningrevy´n feirer 20 år i 2016 og feirer dette med å sette opp nok en revyoppsetning.

Henningrevy´n har sitt utspring i det aktive teatermiljøet i Bagabu UL i Henning. Vi i Bagabu UL har minst en teaterpremiere hvert år, og har hatt det i flere tiår. I år setter vi opp revy i okt/nov og nytt barneteater i jula.

Midt på nittitallet dukket ideen i dette teatermiljøet om å starte noe helt nytt – nemlig revy. Etter mye om og men hadde Henningrevy´n sin første premiere i oktober 1996. Etter det har Henningrevy´n satt opp ny revy annethvert år. Årets revy er derfor den 11. i rekken. Revyaktiviteten er nå en naturlig del av Bagabu UL sin teateraktivitet.

Et av høydepunktene i disse årene var nok da vi med nummeret IKEA vant NM i revy på Høylandet i 2007. Utover det har vi også i løpet av disse årene hatt mange andre nummer med i finalen på Høylandet. Vi håper jo også at årets revy har med nummer som kvalifiserer seg for NM i revy 2017 på Høylandet.

Årets revy er en klassisk nummerrevy uten en svært tydelig rød tråd. Vi tar opp aktuelle tema, som f.eks astma og dopingproblematikk på skilandslaget og den nye fraværsregelen i videregående skole. Ellers er det mange nummer av mer allmenn karakter. Vi har bl.a en ny vri på sykle til jobben aksjonen, og vi tar et skråblikk på offentlige kontors service på telefon…….. Utvikling av bystranda på Steinkjer til en nudiststrand er også tema som vi tar opp i årets revy. På Steinkjer er det ellers som mange vet planlagt et nytt helsehus, men det viser seg nå at det i Henning kommer et privatmedisinsk senter som da kommer dette helsehuset i forkjøpet. Her tilbys det et bredt register at helsetjenester viser det seg…….

Dette og mye mer til får de som kommer for å se Henningrevy´n 2016 vite mye om….….Alt av tekster er nyskrevet av oss…

Hva så med tittelen #FNF#….? Tja…..det kan du lure på…..

Mye galskap og humor blir det ihvertfall. En som jobber mye med galskap og humor er vår regissør Geir Holmen. Vi har hatt Geir som regissør i mange revyoppsetninger og vi er fornøyd med hans evne til å tvinge frem ytterligere galskap i numrene.

Kapellmester i vårt tre-manns store revyorkester er Frank Tønne.

Da er det bare å ønske alle hjertelig velkommen til å komme og se på Henningrevy´n 2016 #FNF#.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?