Hellbillies

Vukuhallen

Bill. kr. 420,- (Kr. 470,- ved inngang)
18 års aldersgrense

Kjøp bussbillett til Vukuhallen her NB! Busser! MÅ forhåndskjøpes senest fredag 10. mars og billettene selges kun på nett. Billetten gjelder t/r
Buss 1 Skjækerfossen – Vuku
Buss 2 Sul – Vuku
Buss 3 Vellamelen – Steinkjer – Henning – Leksdal –  Hallemskorsen -Vuku
Buss 4 Sparbu – Gangstadkrysset  –  Inderøy – Straumen – Røra – Forbregd Lein – Vuku
Buss 5 Stjørdal – Skogn – Levanger – Graven bru – Ness – Vuku
Buss 6 Verdal Stasjon – Stiklestad – Vuku
Buss7 Levanger – Verdal stasjon – Vuku
Kjøp billett fra der du ønsker å stå på!
Evnt. spørsmål om buss rettes til Sende Busstrafikk Mob. 911 30 934

Kjøp bussbillett her

Norges mest populære band er klar for Vukuhallen 11. mars 2017. Vuku IL har jobbet med gruppa i over 1 år og endelig kan de bekrefte at Hellbillies kommer til Vukus nye storstue. Det vil bli solgt 1900 billetter til denne feststunden. Etter responsen å dømme vil alle billetter bli solgt ut før festen.

Da deres nye album søvnløs kom ut i oktober 2016 gikk gruppa rett til topps på VG lista. Det er nok første gang en gruppe som nettopp har vært nummer 1 på VG lista gjester Vuku og Vukuhallen. Gruppa oser av spilleglede og musikalsk overskudd for tida. Rockefavorittene fra Ål i Hallingdal har i løpet av karrieren solgt plater til gull og platina, vunnet Spellemannspriser i fleng og reist ekvator rundt flere ganger i bandbussen, på vei mot konsertsaler, samfunnshus og festivaler.

Det er knapt noen hemmelighet at hallingdølene er et fantastisk liveband, det kan bevitnes av alle som har opplevd dem på konsert. Dette vil nok alle som kommer til Vukuhallen denne historiske kvelden i mars også få oppleve.

Hellbillies har i mange år vært regnet som Norges beste countryrock band. Gjennom tre tiår har gruppa markert seg som selve grunnfjellet i norsk rock. Endelig kommer de til Verdal og Vukuhallen.

De som kjøper billetter på forhånd vil bli sluset inn en egen inngang for å slippe kø.

Elvetuns er fra Selbu er kjent som et meget dyktig orkester. Gled dere folkens til å høre to fantastiske orkester.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?