Heim i Sommer

Levanger kirke

Ordinær kr. 150,-
Student kr. 100,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås i Kultar sine utsalgssteder.

Vi gjentar suksessen fra sist år og inviterer nok en gang til konserten «Heim i sommer». Her inviterer vi kunstnere fra Levanger og omegn som enten er i utdannelse eller i en etableringsfase til å vise frem noe av det de har jobbet med den siste tiden.

I år har vi gleden av å presentere en variert konsert med Synne Ørsleie(sang), Hedvig Christiansen(fiolin) og Hans Kristian Ven Røstad(piano).

Synne Ørsleie(Levanger) ble våren 2019 ferdig utdannet musikalartist. Hun har studert ved musikkteaterhøyskolen i Oslo og Romerike folkehøgskole, og vil presentere et variert repertoar hentet fra musikal- og visesjangeren.

Hans Kristian Ven Røstad(Meråker) fullførte våren 2019 sin bachelor i klassisk piano ved Barrat Due musikkinstitutt i Oslo, og fra høsten studerer han orkesterdirigering ved Norges musikkhøgskole. Denne konserten vil han benytte sjansen til å spille musikk av spel-komponisten Paul Okkenhaug.

Hedvig Christiansen(Verdal) studerer ved universitet i Stavanger, hvor hun tar en bachelor i fiolin. Det siste halvåret har hun fokusert mye på norsk musikk, og under «Heim i sommer» fremfører hun sammen med Hans Kristian en sonate av Grieg.