Gisle Aarlott

Havna Scene

Ordinær kr. 225

Aldersgrense: 20 år
Dørene åpner kl. 20.00

Vi tar smittevern på største alvor. Billetter bør kjøpes på forhånd for å begrense kontakt og kø-ståing.

Gisle Aarlott er klar med 10 splitter nye original-låter – Volum 2. Igjen har han tatt med seg fremragende musikere som fiolinisten Edith Therese Johnsen, bassisten Magne Kollstrøm (Svein Arild Bjerkan live), trommeslager Bjørn Håvard Bakken, trekkspilleren Morten Fornes (ikke med live) og sangeren Lena Jønvik Holmen. Aarlott synger og spiller gitar som vanlig.
Også denne gangen er det musikalske stubber med hverdags-poesi, bittesmå anekdoter, rene løgner, halv-sannheter og underfundigheter – i lek med det trønderske språket. Frittstående låter om en grønnlandsfarer, en staut astronaut, om å aldri bli stor i Amerika, et dybløtt lønneblad, et tivoli-besøk, en forsoffen korpsuniform – bare for å nevne noe. Gisle Aarlott med musikere gleder seg til å framføre disse nye låtene ‘live’ godt supplert med de beste fra Volum 1 (2015) og diverse gjendiktninger/oversettinger av låter fra de tre albumene med gruppa Clarion Call.
Arild Rønsen i Musikkavisen Puls roser både utgivelsen og artisten… ‘Gisle Aarlott skal plasseres i kategorien sofistikert pop/rock. Han søker de overraskende akkordprogresjonene, leverer fininnstilte arrangement med fioliner og vakre kor. Noen av låtene er av typen oppstemt visesang med smått sakrale strykere…, andre er i familie med streit pop/rock fra det britiske -80- og -90-tallet…. ….Aarlott fikser det meste! ….Et hyggelig møte!’

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?