Billettsalg på nett HAT - Større enn Beatles! En aller, aller siste konsert i det nye kulturhuset. Det skjer i Steinkjer

HAT – Større enn Beatles! Se opptak her!

Se opptak fra konserten her!

Se opptaket av tidenes (inntil videre) aller siste HAT-konsert! 

Konserten ble avholdt i fantastiske nye Steinkjer kulturhus, i en fullsatt storsal. Konserten ble livestreamet, men nå kan du også se den i opptak. Så om du gikk glipp av dette, se opptaket for å skjønne hva alle snakker om! Og hvis du var der, se den igjen for å bekrefte at det ikke bare var en drøm! 

Ved kjøp har du tilgang på opptaket i 3 dager.

Overskudd fra livestream og opptak vil gå til Mental Helse Ungdom Steinkjer. Om du vil gi dem litt ekstra kan du også velge billetten som koster litt mer.

HAT gjenforenes på Steinkjer kulturhus for en endelig, siste konsert, og merkelig nok ble den utsolgt på kun 17 minutter. Dere som ikke fikk tak i billett kan heldigvis(?) følge konserten hjemmefra, med fordeler som å kunne skru av lyden (eller bildet), samt sørge for egen karskservering. 

Dette blir en streamingproduksjon i helt ok kvalitet, og trolig noe bedre enn konsertopptakene fra 80- og 90-tallet. Men det blir nok mye rart ja. At itj NRK grip in. 

Få med deg HAT live for aller siste gang, direkte fra selveste Storsalen i fantastiske nye Steinkjer kulturhus! Kjøp billett nå, dette kan faktisk bli bra. 

Overskudd fra produksjonen vil gå til Mental Helse Ungdom Steinkjer.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?