Hans og Grete

Aulaen, Verdal

Billett barn/voksne kr. 195,-
Gruppe min. 5 stk. kr. 145,-
Student kr. 145,-

Fra kl. 17.00:
Bli en del av skogen og bli sminket som et lite skogsdyr i foajeen før forestillingen starter. Velkommen skal du være!

Se filmsnutt her!

Gjett om det blir jubel i salen når barna seirer over heksa!

Husker du Brødrene Grimms akkurat passe skumle eventyr om Hans og Grete som går seg vill i skogen og blir tatt til fange av den onde heksa? Denne høsten kan du glede deg til å oppleve det klassiske eventyret fortalt som en fantasifull barneforestilling spekket med musikk og oppfinnsom fortellerglede. Bli med Hans og Grete på deres ferd gjennom skogen og følg dem til pepperkakehuset, der verdens slemmeste heks bor. Kan du hjelpe dem med å finne veien hjem til pappa?

Hans og Grete passer best for barn fra 4 år.
Spilletid: 1 time og 30 minutter (inkl. pause).

TeamPå scenen
Mia Hawk, Håkon Moe, Hilde Stensland, Elisabet Topp og Dagfinn Tutturen.

Av Brødrene Grimm. Dramatisert av NIE. Oversatt av Kjell Moberg. Regissør: Kjell Moberg og Alex Byrne. Scenograf og kostymedesigner: Stephanie Mueller. Lysdesigner: Elke Laleman. Musikalsk leder: Carly Davis. Dramaturg: Tine Thomassen.

Nyprodusert av NIE (New International Encounter) i samarbeid med Riksteatret.
Denne kritikerroste oppsetningen av Hans og Grete, som er sett av 35 000, er laget av teaterkompaniet NiE, som høster lovord fra både publikum og presse for sine fantasifulle forestillinger: «Dette enestående teaterensemblet kombinerer utsøkt, fysisk teater og vidunderlig integrert levende musikk … dypt rørende og genuint minneverdig». The Daily Telegraph.
Collage hans og Grete

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?