Bilde av Mikael Forselius fra Brittania Hotell ifm. Fortellernettverket Tale og billettsalg til Hilmarfestivalen

TALE – Fortellerseminaret for kultur, næringsliv og forsking

Hegdahlgården

Konferanseavgift kr. 1550,-

 

Fortellerseminaret for kultur, næringsliv og forsking
Hilmarfestivalen 2021
11. – 12. november på Steinkjer

I en verden som i økende grad er styrt av tall og data, er det lett å glemme at det handler om mennesker. Og historiene vi forteller hverandre. Dette seminaret gir faglig påfyll til deg som driver med formidling, historiefortelling eller kommunikasjon i en eller annen form. Om du skal formidle et budskap, presentere forskning, selge en tjeneste eller et produkt der målet er å sikre hvordan kunder, besøkende eller medlemmer forholder seg til og opplever bedriften, organisasjon eller stedet, da er dette seminaret for deg. Det blir innlegg, diskusjoner, konsert, samtaler og gode lunsjer. Og du får selvfølgelig festivalpass til hele Hilmarfestivalen.

Seminaret er på Kulturkafeen Hegdahl-gården i Kristoffer Uppdals gt. 3 i Steinkjer – torsdag 11. november 10.00 – 15.00 og fredag 12. november 09.00 – 14.00. fredag 12. november InnoCamp, Skolegt. 22, Steinkjer er det i tillegg Frokostmøte – storytelling in business 07.30 – 09.00. Det er en seminarpris, men du kan delta på enkeltprogram, vi må bare vite hvem som deltar i forkant med tanke på plass og servering. I seminarprisen er det tilgang på hele Hilmarfestivalen.

Seminar og Hilmarfestival for kr 1 550,-
Vi tilbyr to dager faglig påfyll, sterke diskusjoner, nettverksbygging, lunsj og festival til en sterkt rabattert  pris kr. 1 550,-. Dette er gjort mulig med gode samarbeidspartnere og støttespillerne Kreativ Næring i Kulturrådet, Trøndelag Fylkeskommune og Innovasjon Norge. Program til Hilmarfestivalen finner du her. Her kan du oppleve historiefortellingen i lysvandring med tablåer, Verrankveld med bla. smakebiter fra Eplene i Messehagen, etter-jobben-konserter på Vårt Hjem, Hilmar X, kåseriteater, fortellerteater, dansefester og mye mer.

Hilmarfestivalen arrangerer sammen med fortellernettverket TALE; Explorative AS, Falstadsentret, Yttervika Gard, Gruveteater i Malm, Kulturkafeen Hegdahl-gården, Lindseth Reklame, Vill Mat, Midtnorsk Fortellerforum, Nord Universitet, Samfunnsvitenskapleg fakultet, Stiklestad Nasjonale Kultursenter avd. Egge, Saemien Sijte, Stiftinga Hilmar Alexandersen, Steinkjer bibliotek, Steinkjer kommune, Tindved Kulturhage og Visit Innherred. Og våre nasjonale og internasjonale partnere; Fortellerfestivalen i Oslo, Jakob Sande – Senter for forteljekunst, Memoar (i Bergen), Midt-Troms Museum og Sagobygden i Ljungby i Sverige

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?