Festen 2017 – Klassefesten

Lydhagen Scene

Billett kr. 695,-
NB! Viktig! Alle som kjøper billett i samme navn får sitte sammen. Kjøper vennegjengen hver for seg – bli enig om et navn og alle som bruker det får sitte sammen. Bruk din egen epostadresse – da får du billetten hjem til deg.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder.

Bli med på “Festen 2017 – Klassefesten”
Vi viderefører suksessen med korforestillingen “Bryllupet” fra i fjor, midt i den beste julebordstiden.

Et helaftens, feelgood dinnershow i 2 akter med mat fra Smak Catering i pausen (ca.1 time) mellom aktene. Det er bar med alle rettigheter og diskjockey/pianobar som underholder etter forestillingen fram til stengetid 01.30. Et arrangement egnet for bedrifter, vennegjenger, par og single.

Det er pyntet til 30-årsjubileum for de som gikk ut 9-klasse på Våttåhaugen U-skole i 1985. Skolen brant ned våren 1985 og ble aldri bygd opp igjen, men hvem tente egentlig på? Her er det 9A som er i festkomiteen og som skal sørge for at festen blir vellykket, eller vil dette være mulig? 9A består av noen merkelige karikaturer som mange vil kjenne seg igjen i. Intriger, forelskelser, skandaler og andre 30-år gamle hemmeligheter kommer fram i lyset. Musikk som blir benyttet er fra 1975 til 1985 og med stor allsangfaktor.

Dette er en samproduksjon mellom Lydhagen Studio og Teaterkoret Prima Vare/Verdal Teaterlag. Musikere, sangere og skuespillere fra Verdal og omegn. Noen kjente fjes fra andre oppsetninger og noen nye fjes.

Smak Catering leverer prima festmat.
Musikalsk leder: Tony Waade
Musikalsk arrangør: Roy Waade
Regi: Lavrans Haga
Korinstruktør: Fionna Gratton
Idè og manus: Per Anders Folladal og Tore Stavrum

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?