Billettsalg på nett til foredrag kan man snakke om fred i krigstider med Ingeborg Breines. Det skjer på Ekne.

Kan man snakke om fred i krigstider?

Falstadsenteret

Billett kr. 150,-

Dørene åpner kl. 19:00

Varighet 1t

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Falstadsenteret, Falstadvegen, Ekne, Norge

Kan man snakke om fred i krigstider?

I samarbeid med Rotary ønsker vi velkommen til foredrag med Ingeborg Breines, tidligere direktør i UNESCO og tidligere president i Det Internasjonale Fredsbyrået. Med foredraget vil hun innlede til diskusjon med utgangspunkt i sin nye bok Fredskultur – Utopi eller sikkerhetspolitisk alternativ? (Orkana forlag 2023).

Om foredragsholderen:
Ingeborg Breines, fredspedagog og tidligere FN-diplomat, har arbeidet ute i mange år for UNESCO som direktør for kvinner og fredskultur i Paris og som direktør for UNESCOs kontor i Islamabad og I Génève. Hun har også vært daglig leder av Nordland Akademi for Kunst og Vitenskap. Breines har en humanistisk utdanning fra Oslo (cand.philol) og Frankrike (master) og bor idag mellom Vesterålen og Oslo.
Hun har bred og langvarig erfaring med fredsrelatert arbeid helt fra arbeidet med en fredsundervisningsmetodikk i Forsøksrådet for Skoleverket på 1980-tallet, via mange års arbeid i UNESCO til nåværende verv og frivillig engasjement for fredsbevegelsen både internasjonalt (ikke minst i Det Internasjonale Fredsbyrået/IPB) og nasjonalt (blant annet i Norges Fredslag og Kvinneligaen for Fred og Frihet).
Hun har skrevet en rekke artikler, utviklet informasjons- og undervisningsmateriell og initiert og redigert bøker, blant annet: Metodisk veiledning i likestilling mellom kjønnene, Towards a Women´s Agenda for a Culture of Peace, Male Roles, Masculinities and Violence. A Culture of Peace Perspective, 60 Women Contributing to the 60 Years of UNESCO. Constructing the Foundations of Peace og Virkeligheten sett gjennom kunstnerøyne.

Arrangør: Falstadsenteret og Skogn Rotary

Arrangør: Falstadsenteret

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?