Billettsalg på nett til filmvisning av Praying for armageddon på Falstadsenteret. Det skjer i Levanger.

Filmvisning: Praying for Armageddon

Falstadsenteret

Kl. 18.00

Ordinær kr. 130,-
Barn t.o.m. 15 år kr. 100,-
Student kr. 100,-

Kaffe/te og noe å bite er inkludert i billetten.
Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Velkommen til filmvisning av dokumentarfilmen Praying for Armageddon på Falstadsenteret fredag 19.januar kl. 18.00 – 20.00. Det blir etter-snakk med produsent Christian Falch (UpNorth Film) med muligheter for å stille spørsmål etter filmen.

Praying for Armageddon er en doku-thriller som viser hva som skjer når evangelikalske kristne setter seg som mål å fremskynde den bibelske Armageddon-profetien. Filmen avdekker de farlige konsekvensene av alliansen mellom religiøse fundamentalister og amerikansk politikk. Etter 8 år med gravende research avslører Praying for Armageddon ikke bare hvordan denne religiøse fundamentalismen svekker ryggraden til det amerikanske demokratiet, men også den ødeleggende innflytelsen dette har på amerikansk utenrikspolitikk og konsekvensene dette har for konflikten mellom Israel og Palestina. Filmen belyser de ukjente strukturene helt fra en grasrot-bevegelse dominert av kompromissløs tro, de kolossale megakirkene og predikantene som preker om den kommende endetiden, og inn i bakrommene i Washington D.C. hvor innflytelse og penger skaper utenrikspolitikk basert på bibelens skrifter. Filmen begir seg inn i en omfattende bevegelse som til syvende og sist har som mål å ødelegge vår sivilisasjon.

I lys av de tragiske hendelser i konflikten mellom Israel og Palestina, og et kommende presidentvalg i USA hvor Donald Trump igjen stjeler mye av rampelyset, bidrar filmen med en kontekst hvor både USA, Israel og Palestina er sentrale aktører og skaper konsekvenser med globale ringvirkninger.

Medvirkende: Gary Burd, Lee Fang, Frank Schaeffer, Rabbi Arik Ascherman, Fayrouz Sharquavi, Mohammed El-Kurd, Ralph Drollinger, Robert Jeffress, Michael L. Weinstein, Col. Lawrence Wilkerson
Regi: Tonje Hessen Schei, Michael Rowley
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Filmen inneholder skremmende bilder og angstskapende stemning, og får derfor aldersgrense 12 år.
Språk: Engelsk, Hebraisk, Arabisk
Produksjonsår: 2023
Distributør: Tour de Force
(Tekst: Filmweb).

Kaffe/te og noe å bite er inkludert i billetten. Alle billetter kjøpes via Kultar.

«Det blir etter-snakk med produsent Christian Falch (UpNorth Film) med muligheter for å stille spørsmål etter filmen.»

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?