Illustrasjonsbilde av plakatbilde Jens Kvernmo

Ekte historier fra Canadas villmark

Mosvik Brygge

Ordinær kr. 450,-

Dørene åpner kl. 18.00

Billetten inkluderer velkomstdrink og Skarnsund-burger på gaffel, dette må vi dessverre gjøre enkelt på grunn av Covid19 restriksjoner.
Vi starter servering kl. 1800. Jens vil fiske i Skarnsundet, og lage burgerne selv og de serveres i inngangspartiet på Mosvik Brygge ved ankomst.
Jens sine trofaste følgesvenner Bamse og Tarzan tar også turen til Mosvik og til Mosvik Brygge denne kvelden.

Jens har bakgrunn fra Forsvaret som skarpskytter og har vært totalt 6 måneder i operativ tjeneste i Afghanistan. Tidligere rifleskytter med 4 NM gull og flere deltakelser i internasjonale mesterskap. Lidenskapelig jeger, fisker og friluftsmann med blant annet flere overvintringer i den norske villmarka og canadiske villmarka. Blant annet en overvintring sammen med en tradisjonell pelsjeger blant Dené-folket. Han krysset også tundraen i Canada sammen med hundene sine, en tur på over 1100 kilometer.
Jens er kjent fra dokumentaren “Jens i Villmarka” som har gått på NRK. I tillegg kjent som vinner av TV2 sin realitysatsing Alene, der det handlet om å overleve lengst mulig i norsk natur.  Han er kjent for å klare seg selv på det naturen har å gi.

Ekte historier fra Canadas villmark

I foredraget “Ekte historier fra Canadas villmark” tar Jens publikum med på en eventyrlig reise gjennom flere av sine lange turer. Gjennom film og bilder blir publikum med på lange og harde turer, men også storslåtte naturopplevelser som finnes rett utenfor døren. Det er også flere filmklipp som ikke er sendt på TV, blant annet fra overvintringen i Canada blant urbefolkningen. Foredraget forteller mye om Jens sin historie, der han sitter ved bålet og drømmer å leve et liv mer på naturens premisser til han faktisk reiser rundt på fantastiske ekspedisjoner. Dette er et inspirerende og humoristisk foredrag som gir publikum lyst til å gjøre det lille ekstra for å nå sine mål. Passer godt for alle friluftsinteresserte, men også for bedrifter som ønsker å inspirere til å gjøre det lille ekstra for å nå sine målsettinger og visjoner.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?