Det e itj størrelsa det kjæm an på 2017

Hell Amfi

Billett kr.  445,-
Gruppe (minst 10): kr. 420,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes ved å sende epost til [email protected] og angi forestillingsdato og ønsket plassering.
Hell Amfi har egne plasser reservert for rullestol. Ta kontakt på tlf. 92211197 så får du kjøpt de.

 

 

Tradisjon tro blir det i år også mulighet for å la seg underholde med humor og fengende musikk på julebord på Scandic Hell på Størdal!
Nytt i år er at vi kjører hele showet, “Det e itj størrelsa det kjem an på”, i Hell Amfi etter at man har spist nydelig julemat i restauranten/Hell Congress Hall. 🙂
Man kan også kjøpe billett kun til forestillingen som starter kl.2100.

For bestilling av julebordspakker med show; 
send post til: [email protected] 
eller ring tlf: 74 84 48 20

NYTT SHOW FRA KVELI RÅNES BREMSETH!

Er du av dem som har lengtet etter neste episode om originalene i Lein og Brein?

Eller er du av dem som hittil bare har hørt om dette fenomenet, og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penny og alle andre figurer som fyller scene og skjermer under et Kveli Rånes Bremseth-show?

Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave.

Hva er så årsaken til at nærmere 70 000 tusen personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foregående showene Det du ikke visste om trønderrocken, Bygd for fart og Hipp hipp hipp?

Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen. De fleste kjøper også billett til neste show.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?