Det e itj størrelsa det kjæm an på

Verdal og Frosta

Billett kr.  425,-
Gruppe (minst 10): kr. 400,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder.

Lø. 3. feb. Aualen Verdal kl. 18.30 og kl. 21.00
Sø. 11. feb. Magnushallen, Frosta kl. 19.00

Verdal:

Talia har åpen bar før og etter forestillingen og har sendt oss følgende melding:

Litt praktisk informasjon fra oss på Talia før showet starter.
Det blir bar med snacks og forfriskninger utenfor Aulaen som åpner en time før forestillingen starter.
Det vil være garderobe med mulighet for å henge fra seg ytterklær.
Det er mulighet for betaling med kontant og kort i både bar og garderobe.

Om dere ønsker å fortsette kvelden så vil dere få showpris på første bestilling av forfriskninger på Talia ved fremvisning av billett😊

NYTT SHOW FRA KVELI RÅNES BREMSETH!

Er du av dem som har lengtet etter neste episode om originalene i Lein og Brein?

Eller er du av dem som hittil bare har hørt om dette fenomenet, og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penny og alle andre figurer som fyller scene og skjermer under et Kveli Rånes Bremseth-show?

Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave.

Hva er så årsaken til at nærmere 70 000 tusen personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foregående showene Det du ikke visste om trønderrocken, Bygd for fart og Hipp hipp hipp?

Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen. De fleste kjøper også billett til neste show.