Drømmeaften

Trønderhallen

SISTE: Alle som har kjøpt billett skal ha fått epost om de er blant de 50 som får delta eller om de ikke får delta.
Har du ikke fått epost – ta kontakt for info på [email protected]
Billettene blir refunder ila. uke 47.

Billett kr. 595,-

Fredag 13. nov. kl. 18.00 UTSOLGT
Fredag 13. nov. kl. 21. 00 UTSOLGT

Lørdag 14. nov. kl. 18.00 UTSOLGT

 

 

 

Fredag 13. november kl. 18.00 og kl. 21. 00: Konsert med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen sammen med Trondheimsolistene. Konserten blir tilsvarende den de hadde i utsolgte Nidarosdomen sommeren 2019 under Olavsfestdagene. Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer. Nå får du oppleve de i Trønderhallen!

Adresseavisen skriver om konserten:

«Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente låtene samtidig som vi får høre flere sanger som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

Lørdag 14. november skal Trønderhallen på nytt omskapes til en storslått gallaarena med alle rettigheter. TrondheimSolistene stiller med et knallsterkt orkester som har vært Grammy-nominert hele ti ganger. TrondheimSolistene er DrømmeAftens eminente husband!  Andre artister er Herborg Kråkevik, Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen, Runa Hestad Jenssen, Brødrene Larsen og Ola Marius Ryan