FLYTTES TIL 14. NOVEMBER

Galleri kr. 495,-
Galleri m/ Famille-snack kr. 645,-
Amfi kr. 595,-
Amfi m/ Famille-snack kr. 745,-
(Se kart lengre ned for info om billettsoner)
Bord med Famille delemat kr. 995,-Utsolgt!
NB! Viktig! Alle som kjøper billett i samme navn får sitte sammen. Vennegjenger  som vil sitte sammen må kjøpe samlet.
Bedrifter kan be om faktura. Ta kontakt på tlf. 92211197

 

 

11.03.2020:  K4 Kultur AS har i de siste dagene vært i tett dialog med Levanger kommune, Herborg Kråkevik, TrondheimSolistene, Åge Aleksandersen og øvrige artister og involverte.  Vi må meddele at Drømmeaften 2020, som skulle vært avholdt lørdag 21. mars, i en utsolgt Trønderhall, utsettes. Årsaken er innlysende. Drømmeaften og dets involverte blir med i den nasjonale dugnaden for å få kontroll på situasjonen rundt koronaviruset.

Ny dato blir lørdag 14. november.

Du kan bruke samme billett til arrangementet lørdag 14. november.  Husk å informere de du har kjøpt billetter sammen med!

DRØMMEAFTEN TAR NYE STEG

Publikum skal igjen få oppleve en magisk DrømmeAften i Trønderhallen med et stjernespekket solistgalleri akkompagnert av TrondheimSolistene!
Som tidligere år har vi hatt solister som har tatt publikum med storm, og det er ingen grunn til å tvile på den kommende artistrekken heller.
Vi er stolte av å presentere: Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen, Herborg Kråkevik, Ola Marius Ryan,
Einar Olav og Gjermund Larsen, Runa Hestad Jenssen og Jens Åge Jenssen.

Den 21. mars 2020 skal Trønderhallen på nytt omskapes til en storslått gallaarena med alle rettigheter. TrondheimSolistene stiller med sitt knallsterke orkester som har vært Grammy-nominert hele ti ganger.

Vi gleder oss til å høre Åge og Gunnar med utdrag fra konserten i Nidarosdomen med TrondheimSolistene. Om vi får høre Herborgs tolkninger av norske sanger og viser fra det klassiske sangbokrepertoaret eller om hun har andre overraskelser. Vår alles kjære tenor, Ola Marius Ryan og brødrene Gjermund og Einar Olav Larsen er igjen på scenen. Så er vi sitrende spente på hva far og datter Jenssen kan trollbinde oss med.

Alt dette blir rett og slett en DrømmeAften!

Trønderhallen 21. mars med konsertstart kl 19:30