Riksteatret: Detektivbyrå nr. 2

Turneteatret

Pga. de nye koronarestriksjonene sender vi deg en ny billett til Detektivbyrå no. 2 slik at det blir riktig avstand mellom hvert kjøp. Etter de nye reglene skal det være 1 stol mellom hvert kjøp. Sjekk også spam hvis du ikke finner billetten din. Vi starter utsendingen idag. Det er også anbefalt å ha på munnbind inntil du har funnet plassen din. Det er unntak for barn. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en trygg opplevelse på Turneteatret på mandag!


Bill. kr. 280,- 
barn, voksen, pensjonist, student
Coopavtale kr. 225,
– (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 230,-

LOfavør, Statnett, ARK, Bokklubben, Teatervenner Norge, Kulturforbundet i Delta, Norsk bibliotekforening, Vi over 60 og Opplevelseskortet JOIN  og Boligbyggelaget Midt). Du må oppgi kode for å kjøpe billett. Det får du hos din samarbeidspartner.
Scenekort 225,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos en av Kultar sine utsalgssteder.
Forestillingslengde: 2 time (inkl. pause).

Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium!

Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet?

Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turneen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende mysterium i teatrets magiske verden.

Vi gleder oss til å se deg i teatret! Hvis du vil, kan du kle deg ut i et helt eget teaterkostyme når du kommer til teateret.

Passer for barn fra 5 år.


På scenen:
Maria Agwumaro, Lars Halvor Andreassen, Janne Starup Bønes, Amalie Ibsen Jensen, Arjan Nilsen, Thomas Jørstad Pettersen og Amanda Hedvig Strand

Team
Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, assisterende designer: Signe Gerda Landfald, Lysdesigner: Martin Flack, Komponist, Lyddesigner: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Hilde Brinchmann og Jørn Lier Horst.

“Basert på bokserien Detektivbyrå nr. 2 – av forfatter Jørn Lier Horst og illustratør Hans Jørgen Sandnes”.

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?