Leirådal Spellag

Den Spanske Flue

Heimtun Forsamlingshus, Leirådal

NB! Det er dårlig nett i Leirådal og vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd. I Leirådal kan du betale med Vipps (telenor) og kontant.
Billett kr. 320,-
Lørdag 16. mars: Forestilling går som normalt men festen er avlyst pga. dødsfall. De som har kjøpt billetter med fest/mat får tilbake penger ved inngang.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Premiere 2. mars! Leirådal Spellag har gleden av å presentere årets oppsetning, «Den spanske flue» av Arnold og Bach. En av verdens mest kjente farser! Norgesberømt og udødeliggjort i TV versjonen med Henki Kolstad, Kjersti Holmen, Øyvind Blunch og Guri Schanke mfl I den spanske flue møter vi sennepsprodusenten Ludvig Klinke og hans kone Emma. I denne husstanden er det ikke mannen som er overhodet, det er nemlig Emma Klinke som myndig leder av sedlighestforeningen for ugifte mødre, som tar de fleste avgjørelser. Blant annet hvem datteren Paula skal gifte seg med?

Leirådal Spellag har gleden av å presentere årets oppsetning, «Den spanske flue» av Arnold og Bach.

En av verdens mest kjente farser! Norgesberømt og udødeliggjort i TV versjonen med Henki Kolstad, Kjersti Holmen, Øyvind Blunch og Guri Schanke mfl

I den spanske flue møter vi sennepsprodusenten Ludvig Klinke og hans kone Emma.

I denne husstanden er det ikke mannen som er overhodet, det er nemlig Emma Klinke som myndig leder av sedlighestforeningen for ugifte mødre, som tar de fleste avgjørelser.

Blant annet hvem datteren Paula skal gifte seg med?

Vil Paula godta hennes mor’s bestemmelser om hvilken mann hun skal ha, når hun allerede er vilt forelsket i Advokat Fritz Bergstrøm. Eller hva mener kusinen Betty om dette?

Forviklingene blir heller ikke mindre av Hr.Klinkes eventyr med sangerinnen «Den spanske flue» for 25 år siden. Svoger Vinlund, kjente også sin besøkelsestid hos sangerinnen. Det er bare en person som får høre om denne hemmeligheten, deres svoger Tidemann. Klarer han å holde dette hemmelig? Ja så lenge han får gjemt unna papirer til en advokat, men hvilken advokat? Og hvem er denne sønnen alle prater om? Forresten hadde ikke familien Klinke en hushjelp også?

For å få svar på disse spørsmålene og få en latterfylt forestilling, kjøp billetter og kom å opplev et ensemble plukket fra øverste hylle. Denne hysteriske farsen spilles på Heimtun forsamlingshus i Leirådal.

Rolleliste:

Ludvik Klinke – Jostein Grande
Emma Klinke – Ingvild Overmo
Hushjelpen – Kristin Nyberg
Paula Klinke – Sandra Paulsen Storhaug
Betty Løvberg – Anna Marie Nessemo
Henrik Meisel – Edvard Haugskott Pettersen
Advokat Bergstrøm – Tor Martin Nordtømme
Vinlund – Lars Børre Hallem
Tidemann – Robert Bye
Hr. Løvberg – Tore Stavrum
Hr. Meisel – Ola Haga
Fru Meisel – Siv Anita Hallem

Piano: Andrè Dyrstad
Instruktør – Arnstein Langåsve

 16 mars er det fest med musikk fra Nikolas Wade.
Uten tvil en av norges nyeste folk/americana og country musikk talenter.
www.facebook.com/officialnikolaswade
Tapas tallerken kr. 175,-

18 års aldersgrense

 

Arr. Leirådal Spellag

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?