Dance me to the end

Lydhagen Scene

Billett kr. 395,-
Student 325,-
Gruppe 350,-

Aldersgrense 20 år

Dørene åpnes kl. 19.30.

Alle rettigheter og snacks selges i baren!

 

Velkommen til en festforestilling som hyller noen av musikkhistoriens største popikon som gikk ut av tiden i 2017. Premiere den 18.mai kl 21.00,

Velkommen til en festforestilling som hyller noen av musikkhistoriens største popikon som gikk ut av tiden i 2017. Premiere den 18.mai kl 21.00,

Ny dans til ære for musikalske helter

– Mange av våre musikalske helter gikk ut av tiden i 2017. Men det betyr ikke at de er glemt. Snarere tvert imot.  Nå skal deres musikk så definitivt fram i lyset, sier Tony Waade i Lydhagen Scene.

Fjorårets «Dance me to the end»-forestillinger ble en gedigen suksess med fem fulle hus, og Lydhagen i Verdal var plassen alle snakket om.  Nå er det igjen tid for nye tribut-forestillinger!

Musiker og produsent Tony Waade har spesialplukket en rekke kjente musikere og sangere fra Trøndelag for å sikre den rette atmosfæren til premieren den 18.mai.

–  Det svinger utrolig av denne gjengen, og jeg er stolt av å kunne si at årets utgave blir et fyrverkeri av et show, til ære for artister som Al Jarreau, Chuck Berry, AC/DC, Tom Petty,  Steely Dan, Greg Allmann og Chris Cornell. Det blir forestillinger i to helger på rad, fredag og lørdag, og det blir satt opp buss fra Lydhagen ned til Verdal sentrum.

Unge lokale artister

– For meg handler dette like mye om å få fram nye artister som publikum kanskje ikke har hørt før. Det finnes så utrolig mange talenter fra Innherred og Trøndelag som gir inspirasjon og musikalsk energi, og som kan gjøre en slik tributeband-konsert til noe utenom det vanlige.

Fra Trondheim kommer sanger Emma Williksen som vant prisen for årets mest lovende artist under «UT-Awards 2016». Emma kommer på en måte «hjem» da hun har hele sin familie i Verdal. I Oslo bor levangsbyggen Thomas Jenssen som i likhet med Emma har en stemmeprakt som er verd å lytte til.

– Når du skal tolke Al Jarreau og Steely Dan må du vite hva du holder på med, og tro meg, Thomas er verd turen, sier Waade.

Til å tolke Chuck Berry har han fått med seg en liten legende i seg selv: Daniel Trustrup Rossing fra Skogn har turnert over 100 konserter med selveste Chuck Berry.

– Vi kommer vel ikke nærmere enn det, gliser Tony Waade som selv skal traktere trommer og synge noen av sine favorittlåter i hele fire forestillinger de to kommende helgene.

James Bond-potpurri

– For meg personlig var det flere store helter som forlot denne verden i fjor. Men når Roger Moore døde visste jeg at jeg måtte lage et James Bond-potpurri med alle de musikalske perlene vi har fått servert via agent 007.

Her har Waade fått med seg flere lokale sangere som Heidi Røstad Aunan og Espen Bjøru. Begge fra Verdal og med lang fartstid på scenen i ulike prosjekter.

– Espen Bjøru er også Chris Cornell-fan og skal selvsagt få tolke sin store helt.

Tom Petty-vokalisten fant Waade på en scene i Trondheim.

– Jack Maddesty er en energibombe av en artist som bruker mye av tiden sin som vokalist og låtskriver i rockebandet Maddesty. Han skal også tolke AC/DC og Chris Cornell, så her lover vi at taket skal løfte seg oppi Volhaugen, sier Waade som på scenen har med seg fjorårets bunnsolide band samt noen nye forsterkninger.

– Det er det som er så morsomt med dette prosjektet. Vi synes selv at vi får det til å svinge skikkelig, til tross for så mange ulike sjangere. Vi håper og tror at vår spilleglede smitter over til publikum.

Spesialtilbud for nerder

– Under årets “Dance me to the end ” vil vi tilby spesielt interesserte å ta en titt innom kontrollrommet i Lydhagen som rommer selve “holy grail ” Neve v 3 som er det faktiske miksebordet som ble brukt under innspillingene av Tom Petty sin «Free falling», lover Waade som vet at dette kommer inn under betegnelsen «kun for musikknerder» .

– Men det er mange av oss, innrømmer han og er stolt av å bruke miksebordet som kan vise til store produksjoner som Guns and Roses ” Apetite for destruction ” og “Crazy night ” med Kiss, Spinal Tap, Celine Dion, Eye of the tiger ” survivor “. Gwen Stefani, Supertramp, Ringo Starr, Jeff Lynne, Roy Orbison, Rage against the Machine, Dio, Kenny Rogers, Sheena Easton, Ufo, Megadeath, Mr. Big, Toto, Richard Page og mange flere.

– Når vi får konferansierer som Per Anders Folladal og Karin Jektvik til å lose publikum gjennom kvelden med små anekdoter fra alle artistenes liv, tror vi dette blir en magisk forestilling, sier Waade.

LITT OM ÅRETS ARTISTER:

Emma Williksen (23), bedre kjent som EMMA, vant prisen for “årets mest lovende artist” under Ut-Awards 2016. Nå er Emma aktuell med “Dance me to the end 2018” som sanger og tolker av forskjellige artister under årets oppsetting. Emma bor og arbeider i Trondheim, men er “halvveis” verdaling da begge foreldrene opprinnelig er verdalinger. Greg Almann  derimot er ikke verdaling, men var en periode gift med Cher, og vi skal bli kjent med flere fantastiske låter fra denne artisten og flere. Vi byr dere også på noen små “overraskelser” som Emma skal synge på konsertene våre.

Jack Maddesty (39) Vokalist og låtskriver i rockebandet Maddesty, et fyrverkeri av en artist. Jack ble oppdaget av TV 2 da han spilte på en pub i Trondheim, og har tidligere vært deltaker i Idol. Jack er rockeartist og familiefar på full tid. I årets “Dance me to the end 2018” synger han AC/DC såvel som Tom Petty og Chris Cornell. Kom og opplev “Dance me to the end 2018”.

Daniel Trustrup Røssing, skogning som har spilt ca 100 konserter med Chuck Berry.

Spiller ellers med bla Daniel Røssing Trio, Jolly Jumper & Big Moe, Milenburg Joys, Little Andrew, Hans Bollandsås, Einar Olav Larsen Trio.

Thomas Jenssen er vokalist og musiker fra Levanger. I tillegg til å ha studert musikkvitenskap ved NTNU har han gjort seg bemerket innen jazz, funk og storband-musikk i Trondheim og Oslo. Thomas er tenor i Oslo fagottkor hvor han har vært solist ved flere anledninger. Thomas skal tolke Al Jarreau og Steely Dan på konsertene våre. Kom og opplev “Dance me to the end 2018”.

Heidi Røstad Aunan spilte i band allerede på 70 tallet sammen med blant annet Waades avdøde bror Thom Freddie. Hun har vært et fast innslag i forestillingene «Jul i Sul» og har vært solist ved flere anledninger på scener rundt om på Innherred.

Espen Bjøru : Er ekte verdaling og jobber som frisør i Verdal, på fritiden er han vokalist i heavy metal bandet “Shotgun Rodeo” i Trondheim. Espen har sunget i band siden 2009, og noen av hans største inspirasjoner er bl.a Chris Cornell som han selv skal tolke under “Dance me to the end 2018”.

 

Årets «Dance me»-band består av:

Tony Waade ( Trommer, sang ) Ola Wist Holmen ( Keyboard), Erling Helland ( Keyboard ), Bjørn Lyngstad ( keyboard ), Øyvind Andreassen( gitar ) Halvor Rocketangen ( gitar ) Marius Fjellås ( gitar ) Åsmund Gevik ( bass ) , Guri Tranås ( kor ) , Heidi Røstad Aunan ( kor ) , Christina Fagerkind ( kor ).

 

For mer info, ta gjerne kontakt med oss:

Emma Williksen,
Daniel Trustrup Røssing,
Thomas Jenssen,
Jack Maddesty
Tony Waade.( tlf. 97071701)

 

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?