Bugsy Malone

Levanger Ungdomsskole

NB! Forestilling 29.04 er flyttet til 2. mai kl. 17.00. Alle som har kjøpt billett til idag har fått epost.

Billett kr. 225,-
Barn t.o.m. 12 år kr. 125,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt.

Finn frem krempistolen og gjør dere klare for Alan Parkers verdensberømte musikal, Bugsy Malone!

Året er 1929 og det er forbudstid i New York. To gangsterbander, henholdsvis ledet av den hissige Feite Sam og den forfengelige Lapse Danny, konkurrerer mot hverandre for å få kontroll over områder og illegale aktivitetene i byen.

Lapse Danny er i besittelse av et nytt og livsfarlig våpen som skyter krem, noe som er langt mer avansert enn det mer tradisjonelle våpenet, vaniljepai. Gjennom Bugsy Malone, en bokse-promotør uten penger, blir vi kjent med mange spennende og morsomme karakterer i dette gangsteruniverset.

Feite Sam eier en illegal klubb som på dagen er kamuflert som en bokhandel. En dag kommer en vakker sangerinne, Dolly, for å søke jobb der, Bugsy ser henne og faller pladask. Samtidig står klubben i fare for å bli utsatt for angrep av Lapse Danny og hans bande. Feite Sam kontakter Bugsy til å hjelpe ham med å bekjempe hans store rival, men dette skal vise seg å ikke bli så enkelt…..Faktisk så blir dette en voldsom røre!!

Forestillingen er spekket med action, humor, fart og spenning. Og som i alle gode historier er det selvfølgelig med en dose romantikk.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?