Bjarne Brøndbo 2015

Magnushallen, Frosta

Billett kr. 415,-

Ingen mjuke fiolina

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar! Selv om han først og fremst er kjent som sanger i DDE og forfører på scenen har han flere strenger å spille på. MANGE flere…

Som skuespiller bidro han til at Trøndelag Teater fikk tidenes suksess med forestillingen“Purpur og gull”. Og med plateutgivelsen Salmer på ville veier viste Bjarne Brøndbo at han er i stand til å vekke følelser hos publikum og nå ut til hjertene deres. Albumet fikk strålende mottakelse av presse og publikum. Det samme gjorde kirketurneene i etterkant.

Nå skal du få møte Bjarne Brøndbo helt alene i konsertforestillingen ”Ingen mjuke fiolina. En forestilling med sang og verbale krumspring. Bjarne som i år fylte 50 år med stil snakker om samfunnets utvikling, barn, oppvekst, foreldrerollen, det å være pappa, teknologien som omgir oss og som endrer måten vi er sosiale på, alt pakket inn i skjemt og alvor.

Det finnes noen sanger i den norske sangboka som har slått rot i den norske folkesjela. Sanger som har vokst ut av den sammenhengen de opprinnelig var skrevet i og inn i hode og hjerte til folk i alle leirer. Noen av disse skal Bjarne presentere i denne nære og intime enmannsforestillingen.

Du skal få noen av de fineste hverdagsbeskrivelsene i sanger som blant annet ”Vinsjan På Kaia”, ”Konfirmasjonsdressen”, «Som splintra speil», «Det fine vi hadd sammen» samt tolkninger av nesten-salmer som blant annet ”Jørgen Hattemaker” og ”Va det du Jesus”.

Med lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, lover vi deg en helstøpt aften. Det er noe med Bjarnes evne til å formidle tekster, de når helt inn…

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?