Terje Formoe – Minnebrikker

Festiviteten

Voksen kr. 250,-
Barn t.o.m 15 år kr. 200,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

NB! Konserten er flyttet fra kl. 19.00 til kl. 18.00

Absolutt ingen røverhistorierTerje Formoe har brukt halve livet på Kaptein Sabeltann. Her viser han til fulle at det fins et artistliv utenfor røverskuta.
Det bobler og koker her. Ikke fordi musikken er så rocka og så rytmisk, men det fins en kjemi og et lydteppe bak de gode tekstene som griper og forfører.
Terje Formoe skapte flott visepop allerede på begynnelsen av 80-tallet. Det 37 år gamle albumet, “Scenespill”, er fortsatt verdt å lytte til. I 2015 kom Formoe tilbake, og dette er hans tredje utgivelse i hans nye og revitaliserte fase som sanger og sangskriver.
Albumet ”Hjemvendt” kom 31. mars i år. 19. januar 2018 kommer neste album, ”Minnebrikker”, med 12 nye sanger spilt inn i Paris. – Som artist har jeg nå valgt å stå på egne musikerbein og jobbe for fullt med sanger, album og konserter, seier Terje Formoe, og legget til at han nå føler han starter med blanke ark og opplever det som en sitrende frihetsfølelse. Drømmen er å få muligheten til å dra ut med et par musikere og spille konserter rundt i landet. – Etter 40 år som plateartist føler jeg at jeg debuterer på nytt. Men fokus er utelukkende på det kunstneriske, at jeg skal levere et produkt som er slik jeg selv ønsker at det skal være.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?