Alice i Eventyrland

Reehaug samfunnshus

Ordinær kr. 220,-
Barn t.o.m 15 år kr. 170,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Alice er ei fantasifull jente, midt i en trøblete alder – nemlig puberteten! Hun drømmer om likt og ulikt, og en dag fantaserer hun seg helt inn til Eventyrland. Her strekkes hun høyt og lavt, vokser i alle retninger, både i hode og kropp. Det er bare såvidt Alice klarer å henge med på sin egen utvikling. Hun møter de underligste skapninger; en joggende Kålorm, ei usynlig katt og hun joiner
et teselskap som går fullstendig av skaftet. Alle maser om hvem hun er og hvor hun skal, men Alice vet virkelig ikke…hvem er hun egentlig? Hvor er hun på vei?
Noe skurrer i Eventyrland og etterhvert synes det som om alle har store forventninger til Alice. Ei illsint, dansegal Hjerterdronning har som hobby å kappe hodet av folk. Noen må ta ansvar! Hvem? Ikke den hoppende Haren, ikke den mystiske Musa, ikke de jålete Blomstene, og slett ikke den gærne Ridderen. Kaos oppstår. Er Alice moden nok til å ta et valg? Eller er hun fortsatt et barn, som rømmer hjem til mamma?
Skogn ungdomslag serverer en fabelaktig musikalforestilling – spekket av sang, dans og forunderligheter som kun kan oppstå i Alice sitt Eventyrland.
Musikkteater for alle barn fra 3 – 100 år, framført av 25 ungdommer.
Forestillingen varer i ca. 2 timer inkludert kiosksalg i pausen.
Regi/manus/sang/koreografi: Helga Haga

“Reehaug samfunnshus er tilrettelagt for rullestol. Det er rampe ved inngangsdøra og handicaptoalett.

Kontakt Thea Norberg Sørholt tlf: 41235437 hvis du trenger tilrettelegging for rullestol.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?