Adil Khan

Magnushallen, Frosta

Ordinær kr. 200,-
Ungdom t.o.m 18 år kr. 100,-

Ledsagerbevis godtas. Billetts fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Hva skal til for å finne styrke til å følge drømmene sine? Kan man snu motgang i sitt liv om til en styrke? Adils historie og erfaringer dekker mange områder.

Adil jobber med, og fokuserer for tiden på foredrag for unge. Adils favorittaktivitet er uten tvil å kommunisere med mennesker. Han har alltid likt å formidle tanker, verdier, erfaringer og følelser. I form av et foredrag på to timer deler han livshistorien sin hvor han går igjennom temaer som motgang, utenforskap, inkludering, integrering, selvdisplin, motivasjon, mestring, selvverd, mot og kjærlighet.

Adil vokste opp som norskpakistaner på «feil» side av byen. Han har kjent mye på følelsen av å ikke passe inn. Historien om innvandrergutten som ikke fant sin plass før han oppdaget dansen, er på ingen måte særegen.
Det er derfor det er så viktig for Adil å dele den, for å gi håp og inspirasjon til de som har følt seg utenfor og uten vei i livet. Adil mener det å gå egne veier ikke er feil. «Jeg er beviset på at gutten som ikke passet inn i boksen skapte sin egen vei og reise.»

Målgruppen er først og fremst ungdom (NB! fra 8.trinn), men også foresatte og andre voksne er velkomne.

Salg av kaffe og noe å bite i i forkant av foredraget (kontant/vipps).

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?