Across the Universe

Langfjæran Arena, Mosvik

Bill. kr. 320,-
Skole (10-18 år)/stud.  – kr. 200,-
Barn u/10 år gratis

Buss fra Straumen (bensinstasjonen): kl. 16.30. Buss fra Mosvik (Nervika) kl. 17.00

 

Kl. 15.00: Åpning av kunstutstilling: Inspirert av 60-tallet. Mimretime med Sixteen.

Kl. 18.00: Finale musikkquiz.

Kl. 18.30: Konsert Sixteen

Kl. 20.30: Konsert Norwegian Beatles

 

Salg av mat og drikke ved “Tante Pose”.

www.kalljkauk.no
www.facebook.com/langfjaran

 

Norwegian Beatles kommer fra Alta og er trolig verdens nordligste Beatles-tributeband. I tillegg er de også blant verdens beste.

Det hele startet mens de var unger. De hørte på kassetter og samlet alle bilder og artikler de kunne finne om The Beatles. De dannet sitt første band i 11-årsalderen, og allerede før de hadde gitarer, brukte de å synge Beatles-sanger til takten av skarptrommer som de lånte fra skolekorpset.

Denne tidlige fascinasjonen for Bea

tles inspirerte dem til å bli musikere, låtskrivere og plateartister. I 1989 ga de ut sin første plate med bandet Cinematic World, som ble starten til en foreløpig snart 30 år lang musikkarriere.

Målet for Norwegian Beatles er størst mulig likhet med originalene, noe som har ført dem verden rundt som Beatles-tributeband: Washington, Paris, Salon-de-Provence, Louisville og Liverpool er blant stedene som har fått besøk av Alta-bandet og deres glimrende liveshow.

Kai Skimelids kraftfulle trommearbeid, Håvard Pedersens klagende gitar i beste Harrison-stil og Vegar Johansens autentiske keyboardarrangement, kombinert med Kjetil Linnes(bass) og Bjørn Conrad Berg(gitar) sine vokalprestasjoner har gjort at bandet har blitt gjengangere på «Abbey Road on the River», den mest prestisjefylte Beatles-festivalen i USA. 12.august kommer Norwegian Beatles til Langfjæran Arena!

 

 

 

Sixteen

Alle med fartstid fra trønderske samfunnshus på slutten av 60-tallet og starten av 70-tallet husker Sixteen fra Inderøya. Mens andre poporkestre fra Trøndelag hørtes ut som hverandre, var Sixteen langt forut for sin tid. Lenge før plater med band som Santana var å finne hos Sørlie Musikk på Steinkjer, spilte Sixteen musikken deres hver helg.

Etter at bandet ble oppløst i 1974, har de bare sporadisk spilt sammen, men de har likevel holdt både stemmer og instrumenter varme i andre sammenhenger. I sommer får du muligheten til et gjenhør, eller kanskje det blir første gang du får høre Paul Sagen(gitar og hovedvokal), Bjørn Fossum(rytmegitar), Oddvar Fossum(trommer) og Petter Verstad(bass). Jan Arne Rydberg, som mange vil huske som en fenomenal organist, døde dessverre for noen år siden. I hans sted vil Andreas Tønne traktere et Hammond B3, kanskje det mest legendariske instrumentet noensinne innen rocken? I tillegg vil Vigdis Fossum Olsen, som 14 år gammel hadde sin egen avdeling som vokalist på Sixteen-konsertene, gjenforenes med bandet!

12.august står Sixteen på scenen i Langfjæran Arena. Vi gleder oss stort!

 

 

 

 

 

Arrangementet på kveldstid foregår utendørs. Atkomsten til konsertamfiet er på gress fra gårdsplassen og kan være noe bratt for rullestolbrukere. Kunstutstilling m.m. er innendørs, med atkomst for rullestolbrukere. Det er trapp til festivaltoalettene (utendørs).

 

 

VÅRE SPONSORER:

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?