Åarjede: Frode Fjellheim og Quintus

Levanger kirke

Ordinær kr. 350,-
Honnør kr. 250,-
Student og barn gratis, men må ha plassbillett.
Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Aldersgrense: 18 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billett.

Frode Fjellheim er i utlandet kanskje mest kjent for sitt bidrag til filmusikken til Disneyfilmen «Frozen» med over to milliarder avspillinger på nett. Her i Trøndelag er han mere kjent som musikkprofessoren, joikeren, komponisten og mentoren, som i mange år tatt den samiske musikkskattene til mange av våre scener.

Fylkesmusikerne i Quintus har turnert langs de trønderske fylkesveier mer enn de fleste og de har varet i konstant musikalsk bevegelse siden bandet blei etablerte i 1994.. Det sier ikke så lite at Frode Fjellheim er en av de musikalske påfyllingsstasjonene bandet har samarbeidet med gjentatte ganger gjennom årene. – Joik er et spennende utgangspunkt når man spiller musikk og det en unik måte å forholde seg til en melodi på. Musikken beveger seg i ett gjenkjennelig nordisk lydlandskap som vi kjenner oss vel hjemme i.
Å joike handler om fortelling og om å uttrykke din indre stemme gjennom ditt instrument. Hver gang Quintus og Frode Fjellheim møtes lages noe nytt og unikt, akkurat slik det skal være i ett organisk samspill.

Musikere
Frode Fjellheim – Joik, keyboards, elektronik
Morten Schrøder – trompet
Sturla Hauge Nilsen – trompet
Anders Bast – saksofoner
Elisabeth Fossan – trombone
Steffen Granly – tube
Lasse Leo Ehn – trommer, perkusjon

 

Arrangør: Levanger Kulturkirke
Levanger kulturkirke – kulturarrangør i regi av Levanger menighet

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?