Ventetid

Stiklestad, Frosta, Hommelvik, Okkenhaug, Hølonda

Ordinær kr. 300,-
Barn t.o.m 15 år kr. 180,-
Student kr. 260,-
Honnør kr. 280,-
Gruppe (minst 8): 280,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder

Julekonsert i Okkenhaug Kirke 9. desember! Ventetid er en julekonsert for folk flest, en konsert med julesanger i flere sjangere, fra salmer, danseband, viser og populærmusikk. Mellom sangene er blir det flettet inn tekster som handler om ventetida og jula. Dette er en gammel drøm som er blitt virkelighet, en drøm både Knut Tore Haugan, Elin Tuset og Sissel Hermann har drømt.

Hommelvik kirke, 5. desember kl. 19.30
Okkenhaug kirke, 9. desember kl. 18.00
Hølonda kirke, 12. desember kl. 19.30

Ventetid er en julekonsert for folk flest, en konsert med julesanger i flere sjangere, fra salmer, danseband, viser og populærmusikk. Mellom sangene er blir det flettet inn tekster som handler om ventetida og jula.
Dette er en gammel drøm som er blitt virkelighet, en drøm både Knut Tore Haugan, Elin Tuset og Sissel Hermann har drømt.

Knut Tore Haugan har spilt i band i et par mannsaldre. Les Cameradoes, Ikaros, Knut Tores og Kålens er noen av disse. Knut synger, spiller gitar, bass og trekkspill.
Elin Tuset har sunget hele sitt liv, har bidratt på mange konserter og opptredener, og gitt ut to cd`er. Blant annet har hun i mange år vært med på Jul i Sul, sunget med Verdal mannskor, Levanger kammerkor og hatt mange solooppdrag med sin flotte sopranstemme. Elin synger og spiller gitar.
Sissel Hermann har også sunget og stått på scenen så lenge hun kan huske. Hun har spilt revy, sunget i danseband, opptrådt som visesanger og sunget i kor. Hun har skrevet noen av tekstene som skal framføres på denne konserten, og – hun har skrevet manuset til «Veresspelet.» Sissel synger og spiller på mange strenger, men er mest komfortabel med gitar og fiolin.
Aktørene legger vekt på formidling, og på å skape forventning og god julestemning.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?