Såmmårshow – Full fræs i partyteltet

Jernbaneparken, Verdal

Såmmårshow i Jernbaneparken er ferdigspillt. Ny forestilling på Stiklestad Nasjonale Kultursenter 27.7
Kjøp billetter billetter her https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=157&arrnr=1761

Såmmårshow i stortelt

For første gang i Trøndelag kan Trøndershow AS presentere et forrykende musikalsk sommershow i stortelt ved Jernbaneparken i Verdal, med noen av Innherreds mest profilerte artister og komikere. Med sangere og humorister som Leif Terje Nilsen, Julie Vikestad Olsen, Paal Stavrum, Levin Nestvold jr og Geir Holmen, samt fire dansere og fullt orkester på scenen, blir publikum tatt med på en eventyrlig musikalsk reise krydret med humor og overraskelser.

Fra 29. juni står gjengen på scenen i storteltet på tivolitomta i Verdal sentrum. Med sin unike beliggenhet midt i byen, og plass til over 400 mennesker, blir scenen unik i trøndersk sammenheng.

Såmmårshowet er i tre akter med musikk, sang, dans og sprell humor i de to første. I den tredje er det skyhøy allsangfaktor, med kjente sanger som alle på en eller annen måte har et forhold til.

Det bli showkveld med høy partyfaktor hvor det selges både pizza, hamburger, pølse, øl og vin, kaffe og mineralvann.

Mesteparten av storteltet er innredet med småbord, men det finnes også enkeltplasser rundt scenen og catwalken. Bakerst i teltet er det egen bar.

I slutten av juni har du nå sjansen til å gå inn i sommernatten lettere til sinns, og med et bredere smil om munnen. Dette blir en Feelgood-forestilling med overraskelser underveis. Bli med på noe du aldri har opplevd på Innherred før.

De som er med:

Leif Terje Nilsen er en av Norges fremste sangere og har bred erfaring fra showbiz. Han er kanskje mest kjent fra Nilsen Aalberg show hvor han turnerte både i Norge og flere europeiske land i 15 år og spilte over 1200 konserter. Leif Terje gjestet også Beat for Beat på NRK to ganger, og har gitt ut egen musikk med Praha-filharmonikerne som backingband. Nå gleder han seg til å gå nye veier med et helt nytt konsept.

Julie Vikestad Olsen har sin unge alder til tross, gjort seg bemerket på mange scener de siste årene. Hun er utdannet fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og har hatt hovedroller som Carmen Diaz i musikalen «Fame» og Kristina i musikalen «Kristina från Duvemåla». Sist så du henne i Verdal Teaterlags eventyrlige suksess «Levva Livet». Julie har også vært årets medspiller under Olsokdagene på Stiklestad, og har mottatt Levanger kommunes kulturstipend. Julie synger og danser for det meste, men hun spiller også fiolin. Kan hende…’’

Paal Stavrum er en lokal sanger som kanskje er mest kjent fra humorgruppen Fløte fyrer, som har spilt nesten 500 forestillinger siden 1997. Mens det er hans komiske talent som har kommet mest frem, får han nå endelig sjansen til å vise sin stemmeprakt i full bredde. Paal har også vært med i flere musicals og musikalske show og har bred erfaring innen sang og showbiz.

Geir Holmen er kanskje den mest profilerte komikeren og skuespilleren på Innherred. Geir var også en sentral figur i Fløte fyrer, og har vært med på de største suksessene i Verdal Teaterlag opp gjennom årene. Han har også gjestet mange andre scener, og hadde sentrale roller i forestillinger som «Mannen fra La Mancha», Gosse Nånstans og «Vinsjan på kaia». Han gjorde stor suksess da han måtte steppe inn på kort varsel for Bjørn Sundquist som bonden på Sul i Stiklestad-spelet.

Levin Nestvold jr. huskes nok best som Bør Børson jr, i musikalen med samme navn, som ble spilt for 10 000 publikummere i Verdals aula. De siste årene har han også spilt Warbucks i musikalen «Annie» og bareier Hallstrøm i Verdal Teaterlags storsuksess «Vinsjan på kaia». Levin har dessuten vært med i flere store musikalske show de tre siste tiårene, og turnert Trøndelag rundt med kabaretgruppen Fløte Fyrer.

Dansere: Selma Stubbe, Silje Johnsen Granås, Siri Elstad og Berit Tungen Holmstad

Musikere: Ola W. Holmen, Bjørnar Hermann, Roy Waade og Odd Martin Valsø Nestvold,

Regi og koreografi: Anett Hjelkrem

Scenografi: Monica Valsø Nestvold

Inspisient:
Ida Haugmark