Billettsalg på nett til Jakten på prinsessa. Riksteatret i Verdal. Det skjer i Verdal

Riksteatret: Jakten på prinsessa

Onsdag 23. oktober
Turneteatret

Kl. 18.00
Bill. kr. 295,-  
Venne/Familiepris 4+ kr. 242,-
Cooprabatt kr. 241,- (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 242,- (LOfavør, ARK, Teatervenner Norge, Norsk bibliotekforening, Vi over 60 og Opplevelseskortet JOIN) Kode skal oppgis av partner.
Scenekort 241,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos en av Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]
Forestillingslengde: 1 time 50 minutter (inkludert pause).
Møt opp i god tid. Dørene stenges når teaterforestillingen starter!

Turnéteatret i Trøndelag, Johannes Minsaas Plass, Verdal, Norge

Finnes det noen som kan elske meg?

«Jakten på Prinsessa» er en spennende og morsom familiemusikal du sent vil glemme. I en magisk eventyrverden møter du den tradisjonelle Kongen, den onde Heksa og Prinsen som er kjekk og sterk. Og Prinsessa, så klart, som er vakker og ven og drømmer om å gifte seg med en prins. Det er jo det prinsesser gjør. Eller? Det Prinsessa egentlig drømmer om, er å dra ut i verden for å finne ut hvem hun er. Men hvordan kan hun følge hjertet og finne sin egen vei?  
 
Prinsessa velger å bli med Heksa til verdens ende, et sted som (nesten) ingen vet hvor er. Bortsett fra …? Vi røper ikke hvem ennå. Men vi kan love deg at flere kjente og kjære eventyrfigurer titter frem. Når Kongen og Prinsen oppdager at Prinsessa er borte, er den elleville jakten gjennom eventyrskogen i gang.  
Velkommen til en forestilling full av farger og fantasi. Med tull og fjas, latter og sang, og fengende musikk du bare må synge med på – lenge etter at forestillingen er slutt.  
 
Eventyrlig moro for barn fra 5 år. 

På scenen
Andrea Rymoen, Emilie Tverbak, Benedicte Søreng, Numa Edema Norderhaug og Hans Magnus Hildershavn Rye

Team
Dramatiker: Thomas Jørstad-Pettersen. Komponist og musikalsk ansvarlig: Lars Henrik Aarnes. Regissør: Lars Jacobsen. Scenograf: Mari Lotherington. Kostymedesigner: Ingrid Nylander. Koreograf: Thea Bay. Lysdesigner: Silje Grimstad. Lyddesigner: Morten Haug Serigstad. Musikkprodusent: Peter Olsson. Dramaturg: Idun Vik. Produsent: Silje Vigerust Vinjar

Av Thomas Jørstad-Pettersen

Forestillingslengde: 1 time 50 minutter (inkludert pause).

Riksteatrets omtale: https://www.riksteatret.no/jakten-pa-prinsessa

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?