Olsenbanden jr. på Rocker`n

Henning Samfunnshus

Billett kr. 240,-
Barn kr. 160

Bordplassering. Rad 1 = Forreste rad med bord. Hvert bord har 6 plasser

Trønder-Avisa skriver:  Bagabu ungdomslag slår til med nok en innertier

 

Årets forestilling i Henning samfunnhus er en familieforestilling som er morsom å se på både for voksne og barn.

Bagabu UL har en lang tradisjon med å sette opp teaterstykker hvor barn og voksne spiller sammen. Vi har som et viktig mål at vi med jevne mellomrom skal sette opp slike stykker.  Dette har vi gjort en lang rekke ganger tidligere, og slik også i år.

På scenen har vi i år totalt ca 25 skuespillere fra 8-9 år og opp til ca 70 år.

Vi har et teaterorkester på 4 mann.

Instruktør har vært Kine Hellebust. Regi har Vegard Moen hatt i samarbeid da med Kine Hellebust.

Koreograf har vært Hulda Vestvik.

Årets oppsetning i Henning samfunnshus med premiere 6. juledag er;

Olsenbanden jr. på rocker’n….;

Vi er i dette stykket tilbake til slutten av 50 – årene/starten av 60-årene.

Handlingen;

Egon hjalp Kjell med å jukse på matte-prøven, men selvfølgelig måtte Valborg sladre! Derfor havnet Egon bak lås og slå på barnehjemmet igjen…

Stykket starter på «vanlig Olsenbanden-vis» med at Egon blir sluppet fri….når han nå kommer ut igjen har han en fullstendig nymotens plan. De skal prøve seg som rockeartister og vinne skolekonkurransen og få spille på selveste åpningsaften av Norsk Rikskringkasting (NRK). Premien er 50 000 kr.

Men det er ikke bare Olsenbanden som har lyst på dette. Biffenbanden har en særdeles god låt som er lagd spesielt til Valborg. Noe som får Kjell til å tenne på alle pluggene! Det samme har Herman. Han skal spille «Til Elise» av Beethoven. Men han har kalt sangen for «til Valborg» i stedet.

Kjell bestemmer seg for å kalle Olsenbanden sin sang for «Valborg oh oh ye ye»… Olsenbanden får hjelp av fetteren til Kjell, som heter Tommy.

En dag kommer en amerikaner som kaller seg Pop-Johansen for å høre på bandet til fetteren til Kjell, for om mulig å få platekontrakt og dra til Amerika. Olsenbanden vil også prøve seg på det, men det koster 50 000 kroner for å spille inn en sang i Amerika……

Olsenbanden må derfor vinne konkurransen, og de gjør det. Men Biffenbanden har sabotert Hermans gitar, og skylden legges på Olsenbanden…..

Det viser seg også at Pop-Johansen er en skurk som har stukket av med alle premiepengene til Olsenbanden. Nå må Egon, Benny og Kjell virkelig jobbe for å få tilbake pengene og bevise for Hermansen og Holm at det ikke var dem som saboterte Hermans gitar.

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?