ODA FRA HAVET

Mausund Amfi

Voksne: kr. 415,-
Barn: kr. 270,- t.o.m 15 år
Gruppe (minst 10): kr. 370,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder.

Forestillingen varer i 1t og 20 min.

Oda fra havet er et teaterstykke skrevet av Marte Hallem basert på triologien «Folket i Spåhålet» av Vidar Oskarson. Stykket handler om ungjenta Oda som vokser opp på Mausund. Hun vil gjerne bli fisker, men møter mye motstand mot dette. Det er en fortelling om å vokse opp på Trøndelagskysten på 70-tallet, om kvinnekamp i Utkant-Norge, om kjærlighet og håp, om tro og overtro, og om å leve med havet som nærmeste nabo og viktigste næringsvei- på godt og vondt.

Det vil bli en blanding av profesjonelle og amatører på scenen. Årets Oda spilles av Evy Kasseth Røsten. Arnstein Langåssve er regissør, og Marte Hallem er assistent på koreografi og regi. Bak scenen bidrar ildsjeler fra lokalmiljøet med uvurderlig dugnadsinnsats.

Den vil gå flere ferger fra Dyrøy på Frøya til Mausund og tilbake igjen alle tre speldager. Rutetider legges ut på facebooksiden til Oda fra havet, www.facebook.com/odafrahavet

Det arbeides med å sette opp buss fra Innherred både med og uten overnatting. Informasjon om dette kommer!

God adkomst til tribune, handikaptoalett, 2 nederste rader blir satt av for handikapede, folk med dårlig bein, og lignende.