Lars Bremnes – Bakgårdsfestivalen

Havna Scene

Ordinær kr. 380,-

Aldersgrense 18 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder!

I mars 2020 legger Lars Bremnes ut på turné med band for å presentere sitt nye album «Klarnok». Singel kommer på nyåret og album blir gitt ut til våren. En av sangene er den originale og slående historien om en flyktning: «Elias sang». Via en enkel Facebook-video ble sangen kjent over det ganske land i 2016 og er nå en sentral del av Lars konserter.
Lars liker å fortelle historier, enten det er om et forhold som er over, en spillejobb på en psykiatrisk institusjon eller et raseri over bussruter i distriktet. Flere av låtene berører kampen mellom det optimistiske i oss og det som vil dra oss ned.
Produsent er Georg Buljo, mangeårig samarbeidspartner, som foruten glitrende gitarspill også spiller bass i bandet. Denne gangen er to unge fremadstormende musikanter med: Øystein Calbmigeadgi Myrvoll på tangenter og Lars sønn Martin Bremnes på trommer. I Lars sine tekster er det både drømmer, frustrasjon og feiring. En konsert byr på en fin blanding av de nyeste sangene fra siste album i kombinasjon med perler fra Lars sju øvrige utgivelser.