Julenatt med Kevin

Inderøy Kulturhus

Billett kr. 350,-
Barn t.o.m. 15 år  kr. 180,-

Lørdag 05.12  er kun for LO-medlemmer.

Vi tar smittevern på største alvor. Billetter bør kjøpes på forhånd for å begrense kontakt og kø-ståing.

 

For femte år på rad kan Kevin Hovdahl Holmli ønske velkommen til den populære førjulskonserten «Julenatt» hvor han selv sammen med dyktige musikere og gjesteartister byr på stemningsfull og vakker julemusikk som gir publikum frysninger på ryggen.

Konserten har vanligvis blitt arrangert i Stiklestad Kirke, men plassmangel på grunn av koronarestriksjoner gjør at konserten i år blir flyttet til Inderøy Kulturhsus.

Det er viktig for oss å arrangere en konsert hvor publikum kan holde god avstand på et sted hvor alle opplever at det er trygt å være. Dette betyr også at det blir færre tilgjengelige billetter enn vanlig, og det er ekstra viktig å bestille billetter tidlig.

Billettsystemet vil automatisk skape nødvendig avstand til neste publikummer ved å sperre av seter. Det er derfor svært viktig at alle som er i samme familie/kohort bestiller billetter sammen i en bestilling sånn at vi unngår å sperre flere plasser enn vi trenger. Vi vil gjerne at så mange som mulig skal få oppleve årets «Julenatt».

Kevin Hovdahl Holmli er en ung tenor på 28 år fra Verdal. Han har stått på lokale, regionale og nasjonale scener helt siden han var en liten gutt. Som 12-åring fikk han være med på D.D.E’s juleturne med 40 utsolgte konserter gjennom hele Norge – hvor han blant annet sang juleklassikeren O’Helga Natt. Etter dette har han hatt en rekke teaterroller både i Verdal, Steinkjer og Levanger og stått på både små og store scener som sanger i hele Trøndelagsområdet.
Sammen med seg på scenen har Kevin et fantastisk husband. Husbandet består av Stian Christensen (29 år) fra Overhalla (tangenter), Øyvind Andreassen (29 år) fra Bratland i Nordland (gitar), Åsmund Gevik (26 år) fra Jøa (bass) og Viktor Stavrum (29 år) fra Namsos (slagverk).

Årets gjesteartister er Tonje Viken Sundfær fra Inderøy og Marte Østgård fra Verdal.

Tonje Viken Sundfær er 23 år gammel og kommer fra Inderøy. Hun begynte å vise interesse for musikk og sang i tidlig alder. Allerede fra hun var 9 år sang hun i kor gjennom Inderøy Kulturskole, men fant raskt ut at hun heller ville synge solo. Oppgjennom barndommen og frem til har hun blant annet deltatt på både UKM og UKM-turné, samt tatt på seg flere oppdrag i forbindelse med bryllup, begravelser og diverse andre selskap rundt om i Innherred. I tillegg har hun sunget duett med Maria Arredondo på hennes julekonsert i Levanger Kirke, og med Sie Gubba på Berg Gård i Inderøy.

Marte Østgård er 19 år gammel og kommer fra Verdal. Sang og teater har vært en av hennes største interesser helt siden hun var lita og hun har stått på både store og små scener. Hun har vært med på ulike teateroppsetninger i tillegg til ulike sangoppdrag lokalt. På teaterscenen har vi sett Marte blant i «Spelet om heilag Olav» og i Styggdalsnemndas oppsetning av «Ormstunge – en rånebilopera», hvor hun var en av hovedrolleinnehaverne – Helga.
Marte imponerte med gode sangferdigheter i Ormstunge hvor hun sang så vakkert at det gikk kaldt nedover ryggen på alle sammen og jeg gleder meg til å både høre henne og synge sammen med henne på årets julekonsert.

NB: Konserten lørdag 05. desember kl. 16.00 er reservert LO-medlemmer og kode for bestilling av rabatterte LO-billetter fåes ved å kontakte LO Inderøy og Leksvik, LO Verdal eller LO Levanger. Alternativ kan man også kjøpe billett ved å vise medlemskort på utsalgsstedene.

Foto/design: Øyvind Malum / WOW Medialab
Lyd og lys: Lydfolket v/ Kenneth Aksnes

Sponsorer: SpareBank 1 SMN, Inderøy Slakteri og LO

INFORMASJON OM FLYTTING AV FORESTILLING:

Julenatt med Kevin flyttes fra Sakshaug kirke til Inderøy Kulturhus!

Tidligere i høst offentliggjorde regjeringen at man grunnet Covid-19 måtte ha 1 meters avstand mellom publikum og at man i kirka kan ha maks 50 plasser. Kevin har derfor besluttet å flytte konserten til Inderøy Kulturhus for å ivareta alle smittevernreglene sånn at flest mulig skal få oppleve konserten. Konsertene gjennomføres derfor i Inderøy Kulturhus 5. og 6. desember. Alle som allerede har kjøpt billett vil automatisk få tildelt nye plasser 5. og 6. desember.

Har du billett lørdag 21. nov. kl. 16.00 flyttes din billett til lørdag 5. desember kl. 16.00

Har du billett til søndag 22. november kl. 16. 00 din billett til søndag 6. desember kl. 16.00

Har du billett til søndag 22. november kl. 19.00 din billett til søndag 6. desember kl. 19.00

Du vil få tilsendt nye billetter på epost som gjelder for Inderøy Kulturhus.

Dette må gjøres så fort som mulig og senest 26.11 for å ha krav på refusjon ifm. flytting