Jul i Sul 2018

Sul Samfunnshus

Bill. kr. 660,- inkl. juletallerken
NB! Viktig! Alle som kjøper billett i samme navn får sitte sammen. Kjøper vennegjengen hver for seg – bli enig om et navn og alle som bruker det får sitte sammen. Bruk din egen epostadresse – da får du billetten hjem til deg.

Etter forestillingen blir det dans til:
24. nov – Valamon
30. nov og 1. des – Berits
7. og 8. des – Vømmølgutan.

Familieforestilling on.5. 12 Bill. kr. 280,- med mulighet for å kjøpe kaffe og kake.  Nytt i år er at det er radplassering.
Barn t.om. 15 år kr. 150,-

GOD JUL NORGE

Helaften som julebord – 24 årgang.

«God jul Norge» er Sul Sangkors versjon av  TV-programmet med samme tittel. Det blir reportasjer og intervjuer fra bl.a vår HUNT-undersøkelse, vår markering av Karolinerjubiléet, og vår egen podkast. Det blir selvfølgelig først og fremst mye korsang, både med og uten solister. Årets «special guest star» er Tor Martin Nordtømme. Hva det innebærer vil bli veldig spennende. Han er et unikum med talenter i mange retninger.  Vi garanterer mye latter og moro, og skikkelig god julestemning.  Hjertelig velkomne til noen timer med topp underholdning, nydelig mat og trivsel.

To akters underholdning med Sul Sangkor og musikere. Hjemmelaget ribbe med tilbehør. Alle rettigheter. Dans til kl. 01.30.

Dirigent:Geir Berg Lennertsen.
Kapellmester: Andre’Dyrstad m/ Helge Westerfjell, Toralf Lund, Trond Solberg og Hallvard Matberg..
Regi Kalle Garli.

Bussbestilling: Håvard Selnes tlf. 92819562