Billettsalg på nett til claudia scott og torstein Flakne. Det skjer på Frosta

Claudia Scott & Torstein Flakne akustisk

Magnushallen

Billett kr. 420,-

Kr. 20,-  går til breddeidretten i Neset Fotballklubb!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende en mail til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billett.

Torstein Flakne og Claudia Scott stod på en scene sammen var under den norske finalen i Melodi Grand Prix i 1986. Igjen har de slått sine gitarer og stemmer sammen og du kan oppleve dem i en akustisk setting der de fremfører sine velkjente låter blandet med gode historier fra veien. Når de nå kommer til Frosta gleder de seg til å mimre sammen og fortelle artige historier og anekdoter fra et etter hvert innholdsrikt liv som artister.

Første gang Torstein Flakne og Claudia Scott stod på en scene sammen var under den norske finalen i Melodi Grand Prix i 1986. Med sangen ‘Rock’n’Roll Band’, skrevet av Claudia og Torstein, serverte de kanskje Melodi Grand Prix’s mest rockete innslag noensinne. Stedet var altså Stavanger, Claudia var artisten, backing-bandet var Torsteins Stage Dolls supplert med Ronni Le Tekrø.
Det ble en 3-minutters vill fest der det lå igjen ødelagte gitarer og pyrobomber på scenen etterpå.
– Kanskje like greit vi ikke vant, da hadde det blitt månelyst, ler Claudia.

Siden har disse to etter hvert meritterte artistene blitt to av våre mest folkekjære. Torstein Flakne, primus motor i The Kids og Stage Dolls. Rekken av kjente låter han har stått bak og vært involvert i er endeløs. Nylig ble han også innlemmet i Rockheim Hall of
Fame sammen med resten av Stage Dolls. Claudia Scott, en av våre mest betydningsfulle artister innen countryrock og americana, et forbilde for en rekke av landets yngre artister i sjangeren. 2 Spellemannpriser har hun også tatt med seg på ferden, i tillegg en rekke soloalbum for et stadig større trofast publikum.

Disse to har nå altså slått sine gitarer og stemmer sammen og du kan oppleve dem i en akustisk setting der de fremfører sine velkjente låter blandet med gode historier fra veien.

-I år har vi 35 års jubileum for første gang vi opptrådte sammen, og det må markeres, sier Torstein. Vi har hørt på hverandres låter, kommet med innspill her og der, og resultatet har blitt utrolig bra. Vi gleder oss som småunger til å fremføre dem for vårt publikum.
-I tillegg er vi veldig glade i å mimre litt, fortelle artige historier og anekdoter fra et etter hvert innholdsrikt liv som artister.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?