DRØMMEAFTEN 2019

Trønderhallen

Praktisk informasjon til deg som allerede har billett finner du her 

HELAFTEN:
Kr. 595,- Amfi m/tribunemat (Famille)
Kr. 525,- Amfi – billett
NB! Begrenset antall stoler!

Buss kr. 50,- t/r med start fra Trondheim Stasjon. Stoppesteder legges opp etter behov langs E6 (med forbehold om nok påmeldte)

Kr. 825,- Bord med Familles delematUTSOLGT!

 

 

NY DRØMMEAFTEN MED ENDA FLERE ARTISTER I TRØNDERHALLEN

Praktisk informasjon til deg som allerede har billett finner du her 

Nesten 1000 publikummere fikk i 2018 igjen gleden av å oppleve en magisk DrømmeAften i Trønderhallen. Bli med og opplev nok et stjernespekket solistgalleri med enda flere artister akkompagnert av TrondheimSolistene!

Den 30. mars 2019 skal Trønderhallen på nytt omskapes til en storslått gallaarena med alle rettigheter. TrondheimSolistene stiller med et knallsterkt orkester som har vært Grammy-nominert hele ti ganger. TrondheimSolistene er DrømmeAftens eminente husband!


Store navn fra ulike sjangre

Som tidligere år har vi solister som har tatt publikum med storm. Vi gleder oss nok en gang til å høre Eir Inderhaug sin vakre sopran, tenoren Ola Marius Ryan og brødrene Gjermund og Einar Olav Larsen. (NB! Gjermund ble første vinner av Trøndelag fylkeskommunes kulturpris 2018) Brødrene skal spille sammen med Hemsing-søstrene og søskenparene regnes blant landets fremste på hvert sitt fagfelt, det blir magisk å høre disse fire spille sammen.

VI PRESENTERER ÅRETS NYE HEADLINERE:

Eldbjørg Hemsing (f. 1990) fra Valdres blir regnet som en av Norges mest lovende unge musiker. Hun har spilt med flere ledende profesjonelle symfoniorkestre, blant annet Stavanger Symfoniorkester med Alan Buribayev, Trondheim Symfoniorkester med Josep Caballé-Domenech og Nick Davis, Kringkastingsorkesteret med Peter Szilvay, Stabsmusikken i Oslo med Ole Kristian Ruud, Tromsø Symfoniorkester, Oslo Camerata og Trondheimsolistene. Av utenlandske orkestre kan nevnes Zürich Chamber Orchestra, Sinfonia Finlandia i Jyväskylä, Czech Chamber Orchestra of Pardubice, Ashland Symphony Orchestra i USA og tre ganger med Ukranian National Philharmonic Orchestra. Eldbjørg fikk æren av å åpne Nobelkonserten i Oslo Rådhus 2013.
I mars 2018 kom hennes debutalbum, utgitt på BIS med Wiener Symphoniker og Olari Elts.
www.eldbjorghemsing.info

Ragnhild Hemsing (f. 1988) har spilt på alle store festivaler og konsertsaler i hele Norge, inklusive Festspillene i Bergen, Oslo Kammermusikk Festival, Hardingtonar og Førde Internasjonale verdensmusikkfestival, og stiller gjerne med både folkemusikk og klassisk musikk på programmet. Hun har også spilt på Nordlysfestivalen i Tromsø og på kammermusikkfestivalene i Stavanger, Trondheim og Harstad, i Wigmore Hall, Verbierfestivalen, Bellerive Festival i Sveits og AlpenKlassik i Tyskland. Ragnhild har mottatt en rekke priser, inkludert førstepremie og EU-prisen på Kocian International Violin Competition, førstepremie og Spesialprisen på European Music Prize for Youth i 2003, i tillegg til å ha vunnet alle større konkurranser for ungdom i Norge. I 2014 ble hun den første i Norge, og den yngste noensinne, til å motta den prestisjetunge tyske Beethoven Ring Prize. I november 2018 ble Ragnhild også tildelt Hilmar Alexandersens musikkpris.

www.ragnhildhemsing.com

Julie Dahle Aagård, fra Flatanger, men låter som en afro-amerikansk soulsangerinne. Utdannet sanger fra jazzlinja ved Musikkonservatoriet i Trondheim og har jobbet som artist og skuespiller i mange år. Nominert til Spellemannsprisen i 2010 i kategorien «Årets kvinnelige artist» for plata «Stompin’ Feet».

Jens Petter Olsen, fra Steinkjer. Utdannet som musikalartist ved Bårdar Akademiet i Oslo og fullførte 3 års musikkutdannelse ved Balettakademien i Göteborg. Han har blant annet bekledd Billy i «Dirty Dancing» på Theater am Potsdamer Platz i Berlin, vært Melchior i «Spring Awakening» på Oslo Nye og Wilhelm i «The Black Rider» på Hålogaland Teater. I de senere år har han spilt i musikalproduksjoner i Østerrike og Tyskland. Her hjemme var Jens Petter sist å se som Abel Mathisen i Verdal Teaterlags suksess «Levva livet».

Vetle Røsten Granås, talentet fra Verdal som imponerte mer enn noen og ble tildelt Drømmestipendet 2018.

Overraskelse venter!
DrømmeAften vil også gi publikum en liten overraskelse i form av unge og lovende talenter som får mulighet til å opptre sammen med vårt eminente husband. En overraskelse verdt å få med seg.

Helaften med delemat fra Famille

Én kveld, én konsert og ett helhetlig magisk øyeblikk

– rett og slett en DrømmeAften

 

Praktisk informasjon:

Gjester i sone for bord:
Dørene åpner kl 17.30. Vennligst innta din bordplass innen kl 18.00.
Mat serveres i tidsrommet kl 18.00 og 19.00. Konsertstart kl 19.30.
Bordoversikt og plassering, se egen oversikt ved ankomst i Trønderhallen.

Gjester i sone Amfi:
Dørene åpner kl 17.30. Fri plassering. Amfi-bar. Konsertstart kl 19.30. Tribunematen serveres i pausen.

Felles for alle gjester
Drømmeaftens konsert vil bli produsert for TV. Vi ber våre gjester om kledelig ro under hvert enkelt nummer. Salkartet viser billettsonene.

Velkommen til DRØMMEAFTEN 2019!