DRØMMEAFTEN 2018

Trønderhallen

LEDIG: Du kan fortsatt oppleve panaoramautsikt til drømmescenen, smakfullt snack-spyd og egen bar i amfiet!
Amfi kr. 495,-
Amfi m/snackspyd kr. 575,-

Billett kr. 795,- inkl. bord og mat er utsolgt.
1 bord = 8-9 plasser. NB! Viktig! Alle som kjøper billett i samme navn får sitte sammen. Kjøper vennegjengen hver for seg – bli enig om et navn som alle bruker og dere får sitte sammen. Bruk din egen epostadresse – da får du billetten hjem til deg.

 

NY DRØMMEAFTEN I TRØNDERHALLEN

Nesten 1000 publikummere fikk i fjor gleden av å oppleve en magisk DrømmeAften i Trønderhallen. Nå gir vi dere muligheten til å være med og oppleve ny magi fra et stjernespekket solistgalleri akkompagnert av selveste TrondheimSolistene!

Den 3. mars 2018 skal Trønderhallen igjen omskapes til en storslått gallaarena med alle rettigheter. TrondheimSolistene stiller med sin nye kunstneriske leder Geir Inge Lotsberg, og et knallsterkt orkester som har vært grammynominert hele ti ganger. I år som i fjor blir de vårt eminente husband.

 

Store navn fra ulike sjangre

Det var mange solister som tok publikum med storm i fjor, og derfor har vi bedt noen av dem komme tilbake. Hele Innherreds Eir Inderhaug blir nok en gang å høre med sin vakre sopran, det samme gjør Ola Marius Ryan og brødrene Gjermund og Einar Olav Larsen. Årets nye headlinere er kjente navn for de fleste:

Stephen Brandt-Hansen ble kjent for det trønderske publikum som Jesus i Trønderlag Teater sin oppsetning av Jesus Christ Superstar. Han fikk sitt store nasjonale gjennombrudd i 2006 da han ble nummer to i NRK sin store talentkonkurranse, ”Kjempesjansen”.

Maija Skille, Levangers egen operadronning, er utdannet ved Sibelius-Akademiets operaskole i Helsinki, og hadde sin internasjonale debut som Bradamante i Alcina ved Teatro Municipal de Santiago i Chile i 2010.  Sesongen 2014/15 var hun engasjert som solistpraktikant ved Den Norske Opera & Ballett, og jobber nå ved ulike scener.

Tora Dahle Aagård har vært en markant del av trøndersk musikkmiljø i en årrekke. Hun er frontfigur i rockebandet TORA, tidligere er kjent som Bad Influence. Hun hadde en av hovedrollene i Verdal Teaterlag sin store suksess ”Vinsjan på Kaia”, og har med sitt band gjestet mange festivaler, som Steinkjerfestivalen og Inderøyfest.

En overraskelse på lur!
DrømmeAften vil også gi publikum en liten overraskelse i form ev an ung og lovende artist som skal få mulighet til å opptre sammen med vårt eminente husband. Denne overraskelsen er vel verdt å få med seg.

Kvelden vil bli ledet av våre to dyktige konferansierer Marte Hallem og Erling Dahl jr.

Praktisk informasjon:

Gjester i sone for bord:
Dørene åpner kl 17.30. Vennligst innta din bordplass innen kl 18.00. Første matservering før konsertstart, andre i pausen. Salg av bonger for kjøp av drikke. Bordoversikt og plassering, se egen oversikt ved ankomst i Trønderhallen.

Gjester i sone Amfi & Galleri
Dørene åpner kl 17.30. Fri plassering. Salg av bonger for kjøp i Amfi-baren.

Felles for alle gjester
Drømmeaftens konsert vil bli produsert for TV. Vi ber våre gjester om kledelig ro under hvert enkelt nummer. Salkartet viser billettsonene.

Velkommen til DRØMMEAFTEN 2018!