Den svevende jomfru

Åsheim forsamlingshus

Ordinær kr. 315,-
Student/barn kr. 265,-
Honnør kr. 265,-
Gruppe (minst over 10): 295,- (må bestilles på tlf.)

Forestillingen varer 2 timer inkl. pause.
Dørene åpnes kl.18.00, det selges vaffel, sjokolade
og pølse i brød. Åpen bar.
Fredag 25.01 er det pub og dans til trubadur etter forestillingen. 

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Vi i Sparbu teaterlag har gleden av å presentere årets oppsetning, Den Svevende Jomfru’ av Arnold og Bach, en klassisk svingdørfarse med de forviklinger det fører med seg.
I ‘Den Svevende Jomfru’ møter vi den pensjonerte vinhandleren Peder Nellemann (Hallgeir Modell) og hans kone Ida (Tove Selbo).
Peder har trukket seg tilbake fra forretningslivet og gitt ansvaret for den daglige driften til svigersønnen Holger Hansen (Jonas Skjeflo) nygift med deres datter Else (Sigrid Schiefloe). Det viser seg imidlertid at Peder fortsatt er ivrig til å reise, og han vikler seg fort inn i kvinneproblemer på disse reisene, noe hans svigersønn Holger også får oppdage på en togtur til Støren.. Peders behjelpelige svoger Theodor Himlesen (Jan Arne Engan) gift med den dominerende Therese (Heidi Marie Taraldsen) blir da sendt ut for å hjelpe til- men blir det noe bedre da..?
Underveis møter vi også den distre privatetterforskeren Pripp (Fredrik Wasshaug) med sin assistent frøken Sonja Cornelia ( Andrea Moen Pettersen), hushjelpen Anna (Ann Katrin L. Saur) som nok har vært i huset i generasjoner. Å sist men ikke minst mesterbokser Jefferson ( Leif Arne Jørstad).

Så ikke nøl, vil du ha en god latter kjøp billetter og kom å opplev denne hysteriske farsen på Åsheim.

Instruktør: Vegard Moen.